washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 πως την εννοείς την επαφή?? ..άσε, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα πια όταν ρωτάει... Μπαμ και κάτω, ξεραΐλα
andreapaog328 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 πρέπει να φτιάξω/αντιγράψω μια αναφορά...πόσο βαριέμαι, ώ φίλτατοι συνφορουμίται... το απόγευμα θα πάω γήπεδο, παναιγιάλειος-παναχαική. θα έχει ξύλο, πολύ ξύλο. καλημέρα.
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ποιός κοιμάται; Από τις 7 είμαστε στο πόδι.
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ..άσε, δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα πια όταν ρωτάει... Μπαμ και κάτω, ξεραΐλα Είδες πόσα μου μάθες; Μάστερ θα πάρω με σένα. ΧΟΥΑΧΟΥΑΧΟΥΑΧ
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Για τους άλλους τους ανεπρόκοπους λέω Λευτέρη. Για σένα είμαι σίγουρος πως σε ξύπνησε ο junior και από το πρωί θα σε έχει βάλει κάτω...
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 πως φαίνονται οι παντρεμένοι, ξυπνάνε απο τα χαράματα! (σκούντημα με αγκώνα) - "Σήκω Achilles, leftermann εχω να κάνω φασίνα!" :-D (πλακιτσα)
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κάποιος έμπειρος σε αγορές από το εξωτερικό να μου βρει την καλύτερη τιμή(και σίγουρο ότι θα έρθει εδώ) για αυτό το κουτί. Δεν έχω αγοράσει τίποτα και ποτέ μου από εξωτερικό και δεν ξέρω που ακριβώς να ψάξω.139€ είναι η φθηνότερη τιμή που το βρήκα Ελλάδα.Και το μάυρο χτυπάει 200άρα.Αν μπορέσει κάποιος να μου βρει το μαύρο κιόλας σε καλύτερη τιμή θα του είμαι υπόχρεος. Ακούω και ακούω για τις καλύτερες τιμές αν αγοράσεις από εξωτερικό και είπα να το δοκιμάσω πρώτη φορά μιας και αποφάσισα να μην δώσω και λίγα για το κουτί.
andreapaog328 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 εγώ δεν είμαι παντρεμένος...και μαζεύτηκα και 4 χτές. oh wait...σήμερα
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 πως φαίνονται οι παντρεμένοι, ξυπνάνε απο τα χαράματα! (σκούντημα με αγκώνα) - "Σήκω Achilles, leftermann εχω να κάνω φασίνα!" :-D (πλακιτσα) Και η απάντηση που θα πάρει είναι fix: Στα @@ μου... εγώ δεν είμαι παντρεμένος...και μαζεύτηκα και 4 χτές. oh wait...σήμερα Culoφαρδε...
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ακούω και ακούω για τις καλύτερες τιμές αν αγοράσεις από εξωτερικό και είπα να το δοκιμάσω πρώτη φορά μιας και αποφάσισα να μην δώσω και λίγα για το κουτί. Χμμμ, φοβάμαι ότι με 15 κιλά package weight θα σου έρθει «μία ή άλλη»...
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Και η απάντηση που θα πάρει είναι fix: Στα @@ μου... άστα αυτά. Το μόνο fix θα έπρεπε να γίνει στο ποστ του ανήλικου: πως φαίνονται οι παντρεμένοι, ξυπνάνε απο τα χαράματα! (σκούντημα με αγκώνα) - "Σήκω Achilles, leftermann έχεις να κάνεις φασίνα!" :-D (πλακιτσα)
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Leftermann, εγώ την έσκισα την γάτα από την αρχή... Εσένα σε βλέπω δύσκολο...
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μου κουβαλάει την κόρη τώρα και το εκμεταλλεύεται... Στο τέρμα...
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ααααα, είδατε το φύλο. Ωραία. Άντε με το καλό φίλτατε. Κανένα κέρασμα δεν έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.