nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χμμμ, φοβάμαι ότι με 15 κιλά package weight θα σου έρθει «μία ή άλλη»... Δεν υπάρχει κανένα με free shiping γενικά ή από κάποιο ποσό και πάνω; Και τα 139€ μια χαρά μου φαίνονται αλλά γιατί χτυπάει 200άρα το ίδιο κουτί σε μαύρο που θέλω εγώ;Τόσο ακριβή είναι η μπογιά; lefterman να σου ζήσει!
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 όσα θέλεις, ότι θέλεις, όποτε θέλεις. Έχω και κάτι στα σκαριά. Δεν ξέρω για το επόμενο ΣΚ, αλλά το μεθεπόμενο σίγουρα... Α να μην ξεχάσω. Σου έχω και έτοιμο γαμπρό. Και όχι ότι να 'ναι. Δυο μέτρα παλικάρι θα πάρεις...
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έχω και κάτι στα σκαριά. Δεν ξέρω για το επόμενο ΣΚ, αλλά το μεθεπόμενο σίγουρα... σιχτίρ ρε! Το επόμενο σκ θα πάω χωριό, να φτιάσω το τσιπουράκι της σεζόν 2009 - 2010. Το μεθεπόμενο θα είμαι βερολινάκι. Α να μην ξεχάσω. Σου έχω και έτοιμο γαμπρό. Και όχι ότι να 'ναι. Δυο μέτρα παλικάρι θα πάρεις... αν περιμένεις προίκα πάντως, θα πάρεις τα @@ μου ε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ---------- lefterman να σου ζήσει! φχαριστώ σύντροφε!
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 σιχτίρ ρε! Το επόμενο σκ θα πάω χωριό, να φτιάσω το τσιπουράκι της σεζόν 2009 - 2010. Το μεθεπόμενο θα είμαι βερολινάκι. αν περιμένεις προίκα πάντως, θα πάρεις τα @@ μου ε Τι σε 'λεγα... Πάντα κάποιος πόστης δεν μπορεί. Έλα ρε 'συ. Τόσα λεφτά έχεις...Τι θα τα κάνεις; Μαζί σου θα τα πάρεις;
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 θα τα φάω στο βερολίνο ρε. Σιγά μην τα κρατάω για γαμπρούς και συμπέθερους. Τεσπα, μπορεί να της γράψω την βίλα στο Ντουμπάι, το καγιέν, και το σκάφος, το μικρό όμως, το ιστιοφόρο. Μπορεί. Φεύγω για μάσα σε ωραίο χασαποταβερνάκι στο Κορδελιό. See ya later.
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι καλή μαγείρισσα πιστεύω κάπου θα ξεπεραστεί και το πρόβλημα με την προίκα.
leftermann Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι καλή μαγείρισσα πιστεύω κάπου θα ξεπεραστεί και το πρόβλημα με την προίκα. Μπα. Η γυναίκα ένα πράγμα αρκεί να ξέρει καλά για να λύσει όλα της τα προβλήματα. Δεν το λέω όμως. 'στωωωω.
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Συνηδητοποιημένος πατέρας. Να μαγειρεύει.Αυτό που δεν λές το κάνουν και άλλες καλά με 10€.
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 όταν ένας σκληρός άλλες φορές εμφανίζεται, άλλες όχι και θέλει rr και μερικές φορές κάνει τικ τικ...; πεθαίνει; να πάρω άλλον;
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μπα. Η γυναίκα ένα πράγμα αρκεί να ξέρει καλά για να λύσει όλα της τα προβλήματα. Δεν το λέω όμως. 'στωωωω. Έτσι...
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 όταν ένας σκληρός άλλες φορές εμφανίζεται, άλλες όχι και θέλει rr και μερικές φορές κάνει τικ τικ...; πεθαίνει; να πάρω άλλον; Ετοιμάσου να τον αποχαιρετίσεις.
Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 όταν ένας σκληρός άλλες φορές εμφανίζεται, άλλες όχι και θέλει rr και μερικές φορές κάνει τικ τικ...; πεθαίνει; να πάρω άλλον; Βάψ' τον μπλε και πέτα τον στην θάλασσα...
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ε, ρε κουμπάρε. Εισαι πολυ απότομος! Πες το πιο απαλά: - Το μπλε σ' αρέσει? -Η θάλασσα? :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.