Achilles Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 :lol: ρε τον κουμπάρο... Εγώ δυστυχώς τα λέω τσεκουράτα...
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Βάψ' τον μπλε και πέτα τον στην θάλασσα... μπα θα προσπαθήσω να τον κάνω ρολόι Ετοιμάσου να τον αποχαιρετίσεις. καταραμένοι σκληροί...
status Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 όταν ένας σκληρός άλλες φορές εμφανίζεται, άλλες όχι και θέλει rr και μερικές φορές κάνει τικ τικ...; πεθαίνει; να πάρω άλλον; Χτυπάει της κεφαλές του στον τοίχο που σε έχει για ιδιοκτήτη :Ρ
andreapaog328 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 χμ...αμα πάω γήπεδο θα φάω και βροχή και ξύλο...άμα κάτσω σπίτι πρέπει να διαβάσω μαθηματικά...μεγάλο δίλημμα... εχμ...πως καθορίζεται ένας "Άγγελος" αν θα γιορτάζει σήμερα ή στις 25/3?
alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2994011#post2994011 διαίσθηση... από το ποστ του παρσιφαλίδη και μετά δεν διάβασα οο... αν ειπώθηκε κάτι ενδιαφέρων ενημερώστε με... ιν αδερ νιουζ ναου... κάτι που έχετε συνηθίσει πλέον: ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- Αστέρα Φωλιάς... άντε... άντε πείτε εσείς αποτέλεσμα και σκόρ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ---------- Παιδιά το Big Bang theory λέει τίποτα??? τα θπάει...
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά το Big Bang theory λέει τίποτα??? Εμένα μου αρέσει.Δεν ξέρω αν έχουμε τα ίδια γούστα όμως.Κατέβασε 2-3 πρώτα επεισόδια και δες τα να καταλάβεις και για σένα.20άλεπτα είναι.
andreapaog328 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 @alexzzz 2-1 λέω γω...στο 24' και 71'. αμα το πιασω πάω για τζόκερ...
TeZaS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Για πείτε πιθανή αιτία, σχετικά καινούργια ηχεία logitech όταν πειράζω την ένταση (ανεβοκατεβάζω) να κάνει χράτσα χρούτσα.... Αυτό το κάνει όταν είναι σε χαμηλά επίπεδα η ένταση, γενικά τα ηχεία παίζουν καλά, αλλα άλλο ένα πρόβλημα είναι οτι όταν ακούω ράδιο κάνει κανα χράτσα χρούτσα αλλα αμα ακούω MP3 είναι καμπάνα (αλλα το χράτσα χρούτσα στην αυξομείωση έντασης υπάρχει)
alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 χμ.... στο σκορ έπεσες πάρα πολύ κοντά... 6-1 από 6-0 ... επιτέλους έχει αποκτήσει συνοχή η ομάδα.
eSATA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χτυπάει της κεφαλές του στον τοίχο που σε έχει για ιδιοκτήτη :Ρ Όχι. Το κάνει για να τρομάξω και να ασχοληθώ μαζί του. Για πείτε πιθανή αιτία, σχετικά καινούργια ηχεία logitech όταν πειράζω την ένταση (ανεβοκατεβάζω) να κάνει χράτσα χρούτσα.... Αυτό το κάνει όταν είναι σε χαμηλά επίπεδα η ένταση, γενικά τα ηχεία παίζουν καλά, αλλα άλλο ένα πρόβλημα είναι οτι όταν ακούω ράδιο κάνει κανα χράτσα χρούτσα αλλα αμα ακούω MP3 είναι καμπάνα (αλλα το χράτσα χρούτσα στην αυξομείωση έντασης υπάρχει) σε λάπτοπ είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.