giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και ξαναλέω θέλουμε μικρή Λουλού Σάββατο βράδυ να μας τρελάνει με το Κλαρίνο της. Και μη μου πεις για Φλάουτο-Φλογέρα. Όλα τα μακρινάρια, την ίδια δουλειά κάνουν =P
andreapaog328 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εδω εμαθα εγω!!απλα ειναι τελεια!! πές μου ότι παίζεις και drums και σε παντρεύομαι επιτόπου.
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και ξαναλέω θέλουμε μικρή Λουλού Σάββατο βράδυ να μας τρελάνει με το Κλαρίνο της. Και μη μου πεις για Φλάουτο-Φλογέρα. Όλα τα μακρινάρια, την ίδια δουλειά κάνουν =P σέξουαλ χαράσμεντ τα ανάποδα:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 πές μου ότι παίζεις και drums και σε παντρεύομαι επιτόπου. Εδώ σου λέει παίζει φλογέρα! Θέλουμε Σάββατο βράδυ μικρή Λουλού με Drums και φλάουτο
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 πές μου ότι παίζεις και drums και σε παντρεύομαι επιτόπου. βρηκα γαμπρο!βρηκα γαμπρο! κι ελεγαν οτι ειναι δυσκολο..πφφφ...
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 σέξουαλ χαράσμεντ τα ανάποδα:Ρ θες και εσύ κλαρίνο το Σάββατο ε; Έλα κόσμε ψήφα! Λουλού Live with her Klarino at Saturday!
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Χένριξ και Καζαντζίδης, δέκα χιλιάδες βατ να κλάσουνε πατάτες, οι τσάτσοι και οι γαβ
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εδώ σου λέει παίζει φλογέρα! Θέλουμε Σάββατο βράδυ μικρή Λουλού με Drums και φλάουτο με συγκινεις..ειδικα φλογερα τωρα εμαθα να παιζω. μπορω να παιζω το σι και το λα οση ωρα θελετε ομως! και ντραμς για πολλους λογους,δεν εχω στο σπιτι.
teo64x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Άμα είσαι μπασίστας, πάντως, με σι και λα μπαίνεις σε γκρουπ. Με ντο σε παίρνουν και σε περιοδείες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 σιγά μην είναι και μπασίστας που ξέρει μουσική
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Άμα είσαι μπασίστας, πάντως, με σι και λα μπαίνεις σε γκρουπ. Με ντο σε παίρνουν και σε περιοδείες. Κακοήθειες.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 όχι σοβαρά το λέει..! Μπασίστας χωρίς σολ, σπίτι χωρίς χωλ.
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Too many info... So much fix... Σιγά μην πάθεις και μπουφέ over flow! Μπασίστας χωρίς σολ, σπίτι χωρίς χωλ. Εμπίπτει στο γνωστό "άντρας δικός μπάκα σπίτι χωρίς μπαλκόνι"; ή κάπως έτσι τέλος πάντων.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.