status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Την πρώτη φορά που το διάβασα, νόμισα ότι έλεγε: Ρε με έχεις παρεξήγηση...:Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ρε με έχεις παρεξήγηση...:Ρ παρεξηγήσει είναι
Members gsarig Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ...κι όπως λέει και μια (όχι και τόσο γνωστή) παροιμία: "άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δε βάνει"
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απορία του μήνα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ---------- ...κι όπως λέει και μια (όχι και τόσο γνωστή) παροιμία: "άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δε βάνει" Ρεύεσαι και κλάνεις -ποτέ δε θα πεθάνεις την ξέρω εγώ. Την ακολουθώ πιστά και καθημερινά.
Achilles Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απορία του μήνα. Hint: Αυτοι ομως απο που και με ποιους τροπους το παιρνουν? :-D:-D
status Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 παρεξηγήσει είναι Έστω.. :Ρ ...κι όπως λέει και μια (όχι και τόσο γνωστή) παροιμία: "άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δε βάνει" Κάτι τέτοιο...αλλά εγώ το παρακλάνω:Ρ
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 με πέθανες ρε... Εγώ το διάβασα ίσα με πέντε φορές να το ευχαριστηθώ!
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Διάβαζα το θρεντ με το ΝAL 25GB, είδα και το αποπάνω, πάει, το έκαψα. στάνταρ (διότι άμα ήταν GB δε θα είχε κάνει και τέτοιο σουξέ) go wash a dish *σπλατς-σπλατς!" :Ρ να πάω να κάνω ΤΙ;
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απορία του μήνα. κάποτε βάζαν' έναν πελαργό και καθάριζε.... άντε ν' απαντήσεις τώρα σ' αυτό
Members gsarig Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έστω.. :Ρ Κάτι τέτοιο...αλλά εγώ το παρακλάνω:Ρ λοιπόν, χωρίς πλάκα, αυτό με το "κάνω" και το "κλάνω" το έχω κλανει πολλές φορές λάθος στην πληκτρολόγηση, γιατί το λάμδα είναι ακριβώς δίπλα στον τόνο!
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 (έχει και συνέχεια) με έμφαση στο πιθανούν (και να πεις ότι είναι σαν την οξεία και το λάμδα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.