Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν, κάπου υπάρχει topic με τίτλο «Kλασιμο κατα τη διαρκεια του σεξ;Τι κανεις;» και νομίζουμε ότι στο Μπλα Μπλα τα έχουμε δει όλα. Πιστέψτε με, έχει πολλά ψωμιά ακόμα το section τούτο. Περιμένω το νέο πουλέν μου.

Δημοσ.

είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα πάντως.

μπορείς π.χ. να μουγκρίσεις τόσο δυνατά, ώστε να καλύψεις τον επικείμενο θόρυβο.

Δημοσ.

Μλκες, που ζω εγω???

Που ζω εγω?? Έχω πεθάνει στο γέλιο!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:36 ----------

είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα πάντως.

μπορείς π.χ. να μουγκρίσεις τόσο δυνατά, ώστε να καλύψεις τον επικείμενο θόρυβο.

Ή μπορείς στο καπάκι, να τραβήξεις άλλη μια πιο δυνατή, για να καλύψει το θόρυβο της πρώτης!! :P:cry::lol:

Δημοσ.

το θέμα είναι τι κάνεις, αν πέραν του θορύβου υπάρχει κίνδυνος διεγέρσεως και άλλων αισθήσεων (λέγε με και οσμή). Αυτό είναι ένα καίριο ερώτημα.

Και τι κάνεις τότε; Ε;

Παίρνεις κατάλληλη θέση, ούτως ώστε να μπορέσεις να κατευθύνεις, όσο μπορείς, την πορεία αυτής;

Κι αν τύχει και δεν είναι αυτής της διαθέσεως η κλανιά, αλλά επιθυμεί να εξαπλωθεί παντού;

Ή μπορείς να είσαι κάφρος (και μιας και πιάσαν τα κρύα) να κουκουλωθείτε για γούτσου-γούτσου.

Ποιος θα ζει μετά δεν ξέρω.

Κλανιά στην κλανιά παίζει.

οπως παίζει και το πονηρό χαμόγελο μετά. Και η κυρία κάτω νομίζει ότι ετοιμάζεις κάτι. Πού να 'ξερε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...