Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απορία του μήνα. Υπάρχει ήδη απάντηση...
Lucifer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 http://www.angry.net/people/m/moderators.htm
teo64x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μου φαίνεται θα παρατήσω το ινσόμνια και θα γίνω τακτικός εκεί.
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Απίστευτες απαντήσεις... διαβάζεις και Cosmoψώληταν ωρέ;
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ψάχνω μάταια ερεθίσματα, θα τελειώσει άραγε ποτέ αυτή η κατάσταση; Τα δάχτυλα μου μπήγονται στα μάτια μου, η έλλειψη κλάσης σου με πονάει.
little loulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ειδατε ποσα προβληματα αντιμετωπιζουμε τελικα,ε? μας φακελωνουν!
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Και παλιότερα δεν είχαμε πάει ημερήσια όλο το οο στο cosmo;;; Καλά δεν θυμάμαι;
andreapaog328 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μούφα τελικά η ταινία, δεν φώναξα ούτε μία φορά...
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι δυνατόν, κάπου υπάρχει topic με τίτλο «Kλασιμο κατα τη διαρκεια του σεξ;Τι κανεις;» και νομίζουμε ότι στο Μπλα Μπλα τα έχουμε δει όλα. Πιστέψτε με, έχει πολλά ψωμιά ακόμα το section τούτο. Περιμένω το νέο πουλέν μου.
sugata Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα πάντως. μπορείς π.χ. να μουγκρίσεις τόσο δυνατά, ώστε να καλύψεις τον επικείμενο θόρυβο.
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μλκες, που ζω εγω??? Που ζω εγω?? Έχω πεθάνει στο γέλιο!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:36 ---------- είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα πάντως.μπορείς π.χ. να μουγκρίσεις τόσο δυνατά, ώστε να καλύψεις τον επικείμενο θόρυβο. Ή μπορείς στο καπάκι, να τραβήξεις άλλη μια πιο δυνατή, για να καλύψει το θόρυβο της πρώτης!! :cry:
sugata Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 το θέμα είναι τι κάνεις, αν πέραν του θορύβου υπάρχει κίνδυνος διεγέρσεως και άλλων αισθήσεων (λέγε με και οσμή). Αυτό είναι ένα καίριο ερώτημα. Και τι κάνεις τότε; Ε; Παίρνεις κατάλληλη θέση, ούτως ώστε να μπορέσεις να κατευθύνεις, όσο μπορείς, την πορεία αυτής; Κι αν τύχει και δεν είναι αυτής της διαθέσεως η κλανιά, αλλά επιθυμεί να εξαπλωθεί παντού; Ή μπορείς να είσαι κάφρος (και μιας και πιάσαν τα κρύα) να κουκουλωθείτε για γούτσου-γούτσου. Ποιος θα ζει μετά δεν ξέρω. Κλανιά στην κλανιά παίζει. οπως παίζει και το πονηρό χαμόγελο μετά. Και η κυρία κάτω νομίζει ότι ετοιμάζεις κάτι. Πού να 'ξερε.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μόλις περιέγραψες τον περίφημο Ολλανδικό φούρνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.