slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ψάχνω μάταια ερεθίσματα, θα τελειώσει άραγε ποτέ αυτή η κατάσταση; Τα δάχτυλα μου μπήγονται στα μάτια μου, η έλλειψη κλάσης σου με πονάει. Και παλιότερα δεν είχαμε πάει ημερήσια όλο το οο στο cosmo;;; Καλά δεν θυμάμαι; είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα πάντως.μπορείς π.χ. να μουγκρίσεις τόσο δυνατά, ώστε να καλύψεις τον επικείμενο θόρυβο. Ή μπορείς στο καπάκι, να τραβήξεις άλλη μια πιο δυνατή, για να καλύψει το θόρυβο της πρώτης!! :cry: We are so like the 'Sex and the City' girls.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 και ο Ακίλις είναι ο Μπίγκ... screenshot or it didn't happen!
little loulou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 και μετα απο αυτη την μικρη παρεθενση περι κοσμοπολιταν ας επιτρεψουμε στα του υπολογιστη.. και ρωταω..το ειπα και πριν. γιατι ενω παταω ΜΙΑ φορα ενα λινκ,ανοιγουν 30 παραθυρα μετα?απο μονο του!!
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μλκς έλιωσα και μετα απο αυτη την μικρη παρεθενση περι κοσμοπολιταν ας επιτρεψουμε στα του υπολογιστη..και ρωταω..το ειπα και πριν. γιατι ενω παταω ΜΙΑ φορα ενα λινκ,ανοιγουν 30 παραθυρα μετα?απο μονο του!! Έχεις πάρκινσον. Ή εσύ ή το ποντίκι σου. Τσεκάαρισέ το.
jason_rethymno Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν με παίρνει ο ύπνος γμτ.Και δουλεύω αύριο στις 11:00.
sugata Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μήπως το ποντίκι κλάνει και προκαλεί ανεπαίσθητους (για σένα) κραδασμούς, αισθητούς για τα ακροδάχτυλα σου όμως; (εντάξει το μάμησα. λίγο) έχεις κάποιο άλλο πρόχειρο να το δοκιμάσεις; τις ρυθμίσεις του ποντικιού τις έλεγξες;
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν με παίρνει ο ύπνος γμτ.Και δουλεύω αύριο στις 11:00. Ακόμα 12 είναι ωρέ. Πόσες ώρες τη μέρα κοιμάσαι; Γάτα είσαι;
jason_rethymno Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 χαχαχα .Α εντάξει τότε θα κοιμηθώ στις 2
little loulou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 βασικα κανω την επιλογη μεσω τατς σκριν του λαπιτοπιου..
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 τατς σκριν != τατς παντ Σίγουρα έχεις το πρώτο;
little loulou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 αυτο το τετραγωνακι που εχει το λαπτοπ τελοσπαντων και κανει τη δουλεια του ποντικιου
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 γιατι ενω παταω ΜΙΑ φορα ενα λινκ,ανοιγουν 30 παραθυρα μετα?απο μονο του!! έχεις ιό (να τον βγάλεις Σταύρο)
sugata Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ναι οκ, πήγαινε άλλαξε τις ρυθμίσεις της "οθόνης αφής", γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα. κάτω δεξιά λογικά, στο system tray, θα 'χει το εικονίδιο πάτα και βρες τη ρύθμιση σχετικά με την ταχύτητα. ή μπορείς να απενεργοποιήσεις εντελώς να κάνεις κλικ από το touch pad, και να χρησιμοποιείς τα κουμπιά. εγώ τουλάχιστον (για να μη μου σπάνε τα νεύρα) αυτό κάνω.
PaokToTheBone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Όχι, ποιος παίζει μάτζικ δε γκάδερινγκ στις μέρες μας; Eγω,αν και εχω να παρω καρτες απο mirrodin. Θέλουμε εκπομπή στο OOTR με Λουλού στα κλαρίνα! Απαντήστε μου στο παραπάνω Και ξαναλέω θέλουμε μικρή Λουλού Σάββατο βράδυ να μας τρελάνει με το Κλαρίνο της. Και μη μου πεις για Φλάουτο-Φλογέρα. Όλα τα μακρινάρια, την ίδια δουλειά κάνουν =P σέξουαλ χαράσμεντ τα ανάποδα:Ρ Κόλλησε το Gimp πάνω που την αποθήκευα. Έσωσα με PrintScreen Ε ενταξει...ποσο πιο ανοιχτα να το πει το παιδι....loulou ξεκινα τα κλαρινα... Eιμαι αρρωστος και μ ανεβηκε ξανα ο πυρετος ρε...με το cosmopolitan....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.