Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλορίζικος ρε! PM διαβάζει;;;

περιμένω να μου επικυρώσει ή ακυρώσει η φαμίλια και το σόι από 'ερμανία πότε στον πέογουλφ θα κάνουμε εκείνο το ταξίδι. Για αυτό ακόμα δεν έχω πει...

Δημοσ.
περιμένω να μου επικυρώσει ή ακυρώσει η φαμίλια και το σόι από 'ερμανία πότε στον πέογουλφ θα κάνουμε εκείνο το ταξίδι. Για αυτό ακόμα δεν έχω πει...

Άντε κανόνισε το να έρθεις στο μισανθρωπικό γκαλά του Λούσιφερ:Ρ

Δημοσ.
ρε ερχονται και αλλοι φοροι σε τσιγαρα και ποτα...εσυ μαριχουανες ονειρευεσαι?

Εδω ουτε καλαματιανα μαντηλια δν 8α χουμε να αγοραζουμε...

Όχι δεν ονειρεύομαι. Σκέψου το σοβαρά, έχουν γίνει έρευνες σε άλλες περιοχές (Καλιφόρνια) και έδειξαν ότι κάτι τέτοιο θα είχε αποτέλεσμα...γιατί όχι στην Ελλάδα;

Δημοσ.
Eγω,αν και εχω να παρω καρτες απο mirrodin

Έεεελα, εγώ είχα πάρει παλιά ένα σάπιο έτοιμο deck ήλιου (ή φωτός, δε θυμάμαι καλά) αλλά μετά το γύρισα σε forest πώς λεγόταν. Μέχρι εκεί, τώρα δε θυμάμαι κανόνες και σουξουμούξου καν.

Δημοσ.

Κάτι άκυρο το οποίο σκεφτόμουν σήμερα.

Εφόσον τα Drums δε παίζονται με νότες, πως στα διάολο οι Drummers θυμούνται που να "χτυπήσουν" σε κάθε τραγούδι τη στιγμή που χρειάζεται;

Δημοσ.

ποιός σου είπε ότι δεν έχουνε νότες? ντο ρε μι φα σολ λα σι δεν έχουν. πεντάγραμμο όμως κανονικά. δες πχ εδώ

και νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να θυμάσαι τα drums παρά την κιθάρα...όλοι κι'όλοι κανα 5άρι ρυθμοί πρέπει να είναι...

Δημοσ.
giorgos147 εδώ.

Με λίγα λόγια υποννοεί ότι ο ντράμερ κάνει ότι του κατέβει. :P

Καλά θα ήταν.

Κάναμε στο σχολείο αυτό το πεντάγραμμο, αλλά ποτέ δε το κατάλαβα. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...