Members gsarig Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Και αυτό ΕΠΡΕΠΕ να το μοιραστείς.Ε?Γιου Σικ μπάσταρντ. χμ... το άρθρο πάντως ακριβώς δίπλα από το link έχει σαφή προειδοποίηση: The above article is more than adequate warning. This is a video of a man being fucked by a horse. If you really want to see that, click away (the author of this article is not liable for any brain damage sustained from this video). που σημαίνει πως αν παρόλα αυτά το κατέβασες, δεν είμαι ο μόνος σικ μπάσταρντ εδώ μέσα... με όλα αυτά θυμήθηκα παλιές καλές μέρες, όταν πρωτομάθαινα το ίντερνετ... ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα να κάνω ήταν να μπαίνω στο ρότεν.κομ (στο καλό, συγκινήθηκα)
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ο άνθρωπος είναι από τη φύση του περίεργο ον. Έπρεπε να το δω από τη στιγμή που το είπες. Εσύ δεν έπρεπε να το ποστάρεις =ρ
jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μλκ, Τζέησον είσαι θεός.- Ευχαριστώ κούκλα ειχα παει να βάλω βενζίνη
@@sos@@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πήξαμε στις κούκλες σήμερα.Lucky us! ...μην ενοχλείσαι πάντως εσύ ....
@@sos@@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δύσκολα... ενοχλούμαι.......και είσαι τώρα ε ;....μην το βάζεις κάτω ...θα έρθουν και τα εύκολα
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αυτές οι τελίτσες με μπερδεύουν, δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα μαζί τους μάλλον. Εννοώ: Δύσκολα... ενοχλούμαι... Δύσκολα ενοχλούμαι.
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πες του wash να σου κάνει ένα σεμινάριο, να ξεμπερδευτείς.
@@sos@@ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πες του wash να σου κάνει ένα σεμινάριο, να ξεμπερδευτείς. ........κάτι σε πιο ζεστό aka χειμώνας όξω .....
giorgos147 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ναι, αλλά ποιος ξέρεις πού έχει χαθεί απόψε Θα ράβει κανένα σεντόνι όπως: Φιλοσοφικά ερωτήματα τα οποία με τα ερωτήματα τους μαστίζουν τη σημερινή νεολαία. -Τι μαλακία είπα πάλι- Δε καταλάβατε τι θέλω να πω ε; Ούτε γω Είμαι χάλια. Η θεά-Καθηγήτρια μου στο φροντιστήριο, σήμερα έγινε pissed με μένα. Παραλίγο σήμερα να γίνω ορθογράφος στην εφημερίδα του σχολείου. Γαμώ. Έχασα στον κλήρο.
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Χαλαρώστε, γιουτιουμπαριζόμουν απλώς >http://www.youtube.com/watch?v=vSyI5_MeHc8 Ε εντάξει μωρέ κι ο wash είναι γλυκούλης. εσύ να δω πώς θα είσαι νεκρούλης
eSATA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Η θεά-Καθηγήτρια μου στο φροντιστήριο, σήμερα έγινε pissed με μένα. της την έπεσες πάλι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 της την έπεσες πάλι; surprise buttseks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.