alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Έλα μωρέεεεε, τους το βγαλα το μπαν. Είναι και δύσκολη μέρα σήμερα, μη φάω καμιά αντιεξουσιαστική μολότω. τι μα'ακα είσαι... μια χαρά μας έδοκες την ε πήρες πίσω..
giorgos147 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ποιος έφαγε Ban ρε σεις; Βάλτε με στο κλίμα. Η γιορτή του σχολείου με τα αντιεξουσιαστικά με αποσυντόνισε.
status Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Έλα μωρέεεεε, τους το βγαλα το μπαν. Είναι και δύσκολη μέρα σήμερα, μη φάω καμιά αντιεξουσιαστική μολότω. Δε μου λες, βίντεο έχεις; :Ρ τι μα'ακα είσαι... μια χαρά μας έδοκες την ε πήρες πίσω.. Προδότη :Ρ
andreapaog328 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ποιος έφαγε Ban ρε σεις; ε ντάξ...το μισό φορουμ... έπιασα έναν ιό που δεν μου ανοίγει το τασκ μανατζερ...τι καλά, πως αλλιώς θα πέρναγε η μέρα? εδιτ : το πρώτο φιλαράκι το λένε Trojan.Win32.VB.xua
status Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ε ντάξ...το μισό φορουμ... έπιασα έναν ιό που δεν μου ανοίγει το τασκ μανατζερ...τι καλά, πως αλλιώς θα πέρναγε η μέρα? εδιτ : το πρώτο φιλαράκι το λένε Trojan.Win32.VB.xua malwarebytes.org κ να προτίμησής antivirus με κωδικό ασφαλείας.
andreapaog328 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 τελειώνω scan με kaspersky και αμα είναι ακόμα το βάζω... δεν πιστεύω να δημιουργεί κανα πρόβλημα με το άλλο εγκατεστημένο...?
status Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 τελειώνω scan με kaspersky και αμα είναι ακόμα το βάζω...δεν πιστεύω να δημιουργεί κανα πρόβλημα με το άλλο εγκατεστημένο...? όχι αλλά απενεργοποίησε το για να τα τσιμπήσει μόνο το μαλγουερ. όχι... εγώ.... δεν.... Σε κατάλαβα από την διαφανή κουκούλα που φορούσες για να μας δόκεις.! :Ρ
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 [...]Σε κατάλαβα από την διαφανή κουκούλα που φορούσες για να μας δόκεις.! :Ρ Εχμ, άλλος είναι ο κουκουλοφόρος welcome back
alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 αφού μόνο η διάφανη ταίριαζε με το χρώμα τον ματιών μου...
status Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Εχμ, άλλος είναι ο κουκουλοφόρος welcome back Το ξέρω, αλλά αυτό το "μια χαρά μας έδοκες κ μας την πήρες πίσω" πάει ενάντια στη γραμμή του κόμματος :Ρ αφού μόνο η διάφανη ταίριαζε με το χρώμα τον ματιών μου... Δατς τρού! :Ρ
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 αφού μόνο η διάφανη ταίριαζε με το χρώμα τον των ματιών μου... Απ ό,τι θυμάμαι σ εκνευρίζει αυτό;
alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Απ ό,τι θυμάμαι σ εκνευρίζει αυτό; καλά θυμάσαι ..... @#%@$^)@$^Ι!@$*%!@)#*%)@*#%)@*%
status Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Γνωρίζεται μήπως τα δέματα της Parcel to go ποια εταιρία τα εξυπηρετή στο Ελλάντα; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.