alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ενεργοποιήθηκε σήμερα το internet στο κινητό μου... από τον αυριανό αγώνα του ΑΜΣ στις 15.15 θα έχουμε live score
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Γιατί αν μπει στο στοίχημα δε θα μάσεις φράγκα;
dante14023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 να παρει.... παλι ψιλοαρρωστησα παρασκευη.... παλι το σκ μεσα θα το βγαλω..... και ακυρωσα ενα πανεμορφο καφεδακι σημερα.......
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;; μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου. δύσκολες αποφάσεις.
status Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;; μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου. δύσκολες αποφάσεις. Είσαι σίγουρος!;
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πάρε ένα mac. κοίτα έναν malac Είσαι σίγουρος!; ααααααα.... με σώζεις!!!!!
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Είσαι σίγουρος!; Αυτό είναι. Mac + εσπρεσιέρα: - The entire body of the Classe 10 is constructed of aluminium. - The computer controls all the activity of the machine - The machine can be programmed by using the weekly calendar - iSteam Άμα βγαίνει και σε ροζ, θα ναι best buy.
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Άμα βγαίνει και σε ροζ, θα ναι best buy. Άμα βγαίνει και σε ροζ, θα ναι no buy.
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ετοιμαζόμαστε να πάρουμε επιδότηση εδώ στο περιοδικό... τι να πάρω για την πάρτη μου ρε γμτ;;; μία καφετιέρα για espresso θέλω αλλά δεν νομίζω να περνάει στα έξοδα πληροφορικής... εκτός αν πω ότι είναι περιφερειακό και απαραίτητο για την δουλειά μου. δύσκολες αποφάσεις. Καρεκλίτσα έχεις αξιοπρεπή ή καμμία της «φωτιάς»;
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Καρεκλίτσα έχεις αξιοπρεπή ή καμμία της «φωτιάς»; μία του culou...
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Και πνίγεις τον πόνο σου στον καφέ. Σε καταλαβαίνω...
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 ετς... ετς... από ότι βλέπω θα αλλάξω λαπτοπ... πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.