Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 παππου γιατι το πουλας? γιατί έφαγε banhammer!
SweeT_DreamS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πείτε μου κάτι (γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ)...Υπάρχει περίπτωση να σου στείλουν (δωρεάν) κατσαρολικά, καλλυντικά, εγκυκλοπαίδειες,... αρκουδάκια, μαστίχες κλπ κλπ όλοι αυτοί που παίρνουν τηλ. και λένε "Συγχαρητήρια-κερδίσατε!" (για να διαφημίσουν τα προιόντα της εταιρίας τους) ;
pappous_soulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 παππου γιατι το πουλας? γιατί έφαγε banhammer! True, true...
slipknot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πείτε μου κάτι (γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ)...Υπάρχει περίπτωση να σου στείλουν (δωρεάν) κατσαρολικά, καλλυντικά, εγκυκλοπαίδειες,... αρκουδάκια, μαστίχες κλπ κλπ όλοι αυτοί που παίρνουν τηλ. και λένε "Συγχαρητήρια-κερδίσατε!" (για να διαφημίσουν τα προιόντα της εταιρίας τους) ; Εσύ θα έστελνες τίποτα δωρεάν; Μαύρισε τους λέω.
SweeT_DreamS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Εσύ θα έστελνες τίποτα δωρεάν; Μαύρισε τους λέω. Γιατί να μη στείλω; Τώρα σοβαρά. Δεν τους πιστεύω, αλλά λέω μήπως ΜΗΠΩΣ καμιά φορά... ...ποτέ δεν ξέρεις.
slipknot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Γιατί να μη στείλω; Τώρα σοβαρά. Δεν τους πιστεύω, αλλά λέω μήπως ΜΗΠΩΣ καμιά φορά... ...ποτέ δεν ξέρεις. Τσάμπα μόνο downloads από internet, αυτή είναι η πραγματικότητα.
SweeT_DreamS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Τσάμπα μόνο downloads από internet, αυτή είναι η πραγματικότητα. Σε τι άθλιο κόσμο ζούμε τελικά.
andreapaog328 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 σιγά, στο ικα έχει και τζάμπα καραμέλες...
little loulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 νομίζω ότι με αυτό αυτό είμαστε ικανοποιημένοι και οι δύο... δεν ειναι πριονιδια αυτα ρα! αυτα ειναι [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hlQdjO7ziJo[/ame] γιατί έφαγε banhammer! μην με μπερδευεις!καθομαι μιση ωρα και ψαχνω τι ειναι το banhammer:-(
SweeT_DreamS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 σιγά, στο ικα έχει και τζάμπα καραμέλες... Έλα! Αλήθεια; ΓΟΥΑΟΥ. Μη χάσετε. Αμέσως να ειρωνευτείτε. Τς τς τς...
little loulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 σιγά, στο ικα έχει και τζάμπα καραμέλες... και σε μαγαζια με αθλητικα εχει καραμελες!
Toufas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 και αν μπεις μεσα σε κατι αμαξια δινουν καραμελες...
slipknot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Σε τι άθλιο κόσμο ζούμε τελικά. Αν είχαμε κομμουνισμό όλα θα ήταν δωρεάν συντρόφισσα Σουήτ Ντρίμεβνα. σιγά, στο ικα έχει και τζάμπα καραμέλες... Στην Πάτρα αυτό; Εδώ φλωριές, όχι καραμέλες, ούτε υπαλλήλους δε βρίσκεις.
little loulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 και αν μπεις μεσα σε κατι αμαξια δινουν καραμελες... δεν δινουν καραμελες εκει.αλλο πραγμα τρως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.