Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η to do list δεν χωρούσε στην οθόνη... 15 λεπτά scrolling ήθελε... τα καταφέραμε όμως...

κοιμηθήκαμε 3 ώρες όλο και όλο βέβαια αλλά... δεν βαριέσαι

Μέρα μπα...

Δημοσ.
ποιος πηγε για μπανια και διακοπες?

Αν αυτός έχει μπαν για σεξουαλικά υπονοούμενα εγώ τι έπρεπε να έχω; Δια βίου αποκλεισμό; :Ρ

Δημοσ.

Υπαρχει και τετοια αποτοξινωση?Και τι σου μα8αινουν?Πως να τραβας περισσοτερο Μλκ...ια?

Ρε 8ελω να βρω ποσο κανει ενα προοιον στην Αμερικη....Πως 8α το κανω?

Το google μονο reviews μου βγαζει για το προιον.

Δημοσ.
Υπαρχει και τετοια αποτοξινωση?Και τι σου μα8αινουν?Πως να τραβας περισσοτερο Μλκ...ια?

Ρε 8ελω να βρω ποσο κανει ενα προοιον στην Αμερικη....Πως 8α το κανω?

Το google μονο reviews μου βγαζει για το προιον.

ιμπέϊ :Ρ

δέκα χαρακτήρες:Ρ

Δημοσ.
ιμπέϊ :Ρ

δέκα χαρακτήρες:Ρ

oχι μεταχειρισμενο! 8ελω τιμη απο μαγαζι γιατι ειναι ενας φιλος εκει και 8ελω να δω τιμες να του παραγγειλω κατι.!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ----------

βρηκα μαγαζι που εχει το προιον,εχει κανονικα εξοδα αποστολης για την χωρα σου ,εχει κανονικα φορμα να βαλεις τα στοιχεια σου,αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ8ΕΝΑ την τιμη του προοιντος.

Μονο εξοδα αποστολης,να φανταστω οτι μονο αυτα πληρωνω ε? (εννοω status οτι δεν πληρωνω την τιμη του προοιοντος αλλα μονο τα μεταφορικα,εφοσον δεν αναφερει που8ενα τιμη προοιοντος.)

Βουρ για παραγγελια..

Δημοσ.
oχι μεταχειρισμενο! 8ελω τιμη απο μαγαζι γιατι ειναι ενας φιλος εκει και 8ελω να δω τιμες να του παραγγειλω κατι.!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ----------

βρηκα μαγαζι που εχει το προιον,εχει κανονικα εξοδα αποστολης για την χωρα σου ,εχει κανονικα φορμα να βαλεις τα στοιχεια σου,αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ8ΕΝΑ την τιμη του προοιντος.

Μονο εξοδα αποστολης,να φανταστω οτι μονο αυτα πληρωνω ε?

Βουρ για παραγγελια..

Όχι, πρέπει να έχει την Ελλάδα διαθέσιμη σαν χώρα αποστολής και υπόψιν το αφορολόγητο στο τελωνείο είναι 25ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...