little loulou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 ακριβως αυτο! παω να αναψω κερακια,να βαλω system και να δημιουργησω! ευχαριστω για την βοηθεια(?) θα`θελα βασικα αλλα μπαα
giorgos147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Περνιέσαι και για ήρωας Δον Λουσι; Λουσι λέγαν τη γάτα μου ωρέ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Μου ήρθε ένας φιλικότατος γάτουλης -πολύ μικρός- προχθές, και κάθισε στο σπίτι. Τον έχω πάρει εδώ και τρεις μέρες στο μπαλκόνι μου(μπορεί φυσικά να κατέβει κάτω λόγω κληματαριάς) επειδή όταν πάει από τη μία πλευρά του σπιτιού διώχνει τη μία γάτα και όταν πάει από την άλλη μεριά, κάθετε λίγο και ξαναπηγαίνει από την άλλη και διώχνει τη γάτα... Θα τον τραβήξω φωτογραφία όταν βρω χρόνο. Το θέμα είναι... Πως να τον πω; Αρσενικός-μαύρος-γκρι(ξέρετε, ρίγες)
minarokeftes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Nigger. [ααα] ή Rigger (απο τις ρίγες + οτι είναι νέγρος)
giorgos147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Nigger. [ααα] ή Rigger (απο τις ρίγες + οτι είναι νέγρος) Δεν κακό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ---------- Αράπης Τάιμ - Νόου, ΑΙ αμ νοτ τολκινκ αμπάουτ γιορ νειγκμπουργκ Όπως θα δείτε στο βίντεο, κατά το τέλος, έχει κόλλημα με τα μπροστινά πόδια. Συγγνώμη για τη κακή ποιότητα. Ξέχασα να γυρίσω τη κάμερα να γράφει σε παραπάνω Frames...
@@sos@@ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Περνιέσαι και για ήρωας Δον Λουσι; Λουσι λέγαν τη γάτα μου ωρέ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Μου ήρθε ένας φιλικότατος γάτουλης -πολύ μικρός- προχθές, και κάθισε στο σπίτι. Τον έχω πάρει εδώ και τρεις μέρες στο μπαλκόνι μου(μπορεί φυσικά να κατέβει κάτω λόγω κληματαριάς) επειδή όταν πάει από τη μία πλευρά του σπιτιού διώχνει τη μία γάτα και όταν πάει από την άλλη μεριά, κάθετε λίγο και ξαναπηγαίνει από την άλλη και διώχνει τη γάτα... Θα τον τραβήξω φωτογραφία όταν βρω χρόνο. Το θέμα είναι... Πως να τον πω; Αρσενικός-μαύρος-γκρι(ξέρετε, ρίγες) Lucistripes, να σου θυμίζει και τον παλιό
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ναι, το 'χω υπ' όψιν μου. Έχει φάει τρελό κράξιμο εδώ.
giorgos147 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλά λέω ότι δεν είμαι καλά. Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο δημόσια =P Καλό βράδυ.
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Γουοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
gang Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 τι λέμε τώρα? καλημέρα καλησπέρα ή καληνύχτα? πρέπει να πέσω και για ύπνο αλλά βαριέμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.