firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις έχει παιχτεί κάποιο όργιο με γιατρούς κ.τ.λ. Για στείλτε το link κάποιος.
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Αυτό είναι παμπάλαιο. Μπορεί και ενός έτους.
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 χαμπάρ' κ'έχω... εγώ προτιμώ τις τσόντες της Private
sugata Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 washcloud, μιλάω βασικά για εγχώρια μεταφορά, τοπική (ηράκλειο - χανιά) ενός δέματος, από εταιρεία σε πελάτη (κατάστημα). Υπάρχει τιμολόγιο με την αξία του προϊόντος. Δε μιλάμε για μεγάλο ποσό (κάτω από 100 ευρώ), αλλά αν είναι στα 10 δέματα που στέλνω, επειδή δεν προσέχουν, να σπάνε τα 2... Γι' αυτό ρωτάω. Η μεταφορική δλδ, για να καταλάβεις, αναλαμβάνει μεταφορές εντός του νησιού, και ποιο συγκεκριμένα από ηράκλειο προς ρέθυμνο - χανιά. (και το αντίστροφο) Απ' όσα λες όμως, καταλαβαίνω ότι μπορώ να τα διεκδικήσω, έτσι;
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Για στείλτε κι απο δω το λινκ αν είναι εύκολο γιατί είχα φάει μια μέρα να το βρω (χωρίς επιτυχία) όταν είχα δει το θέμα στις ειδήσεις. Tnx
washcloud Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Aυτά που είπα ήταν κυρίως για κούριερ (= "ταχυμεταφορική μικροδεμάτων"). Τέλος πάντων, νομικός δεν είμαι, αλλά το "μπορώ να τα διεκδικήσω",,,νομίζω υφίσταται σε κάθε περίπτωση. Τα λες "μισά" βέβαια (δεν έχω καν καταλάβει ας πούμε αν ήδη έγινε ζημιά, μετά το τελευταίο σου ποστ) και κομμάτι μπερδεμένα ("από εταιρία σε πελάτη"; εννοείς το "τμήμα μεταφορών", μιας εταιρίας; ή εννοείς μεταφορική που έχει σύμβαση με μια εταιρία για να μεταφέρει για λογαριασμό της στους πελάτες της; Και 'συ...πού ακριβώς μπαίνεις στη μέση; Και στις 2 υποθέσεις πάντως δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν κωλοκοψίματα, και "δικαίωση" του παραλήπτη) - όχι ότι θα βοηθούσε αν έλεγες τα πάντα εξ' αρχής, απλά δε θα είχα κάτι να γράψω, αφού είναι τόσο συγκεκριμένο το ζήτημα, οπότε το μόνο που μπορώ εγώ να σκεφτώ να σου πω είναι να επικοινωνήσεις με τις εν λόγω εταιρίες (αποστολέα και μεταφορική) και να ζητήσεις να σου ξεκαθαρίσουν την πολιτική τους για την περίπτωση που λες...
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ένα έχω να πω μετά από 20 λεπτά γέλιου... intel d945GTP :lol::lol:
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρες. alexzzz όχι άγχος ρε! Bring klain back. status lol Στο ίδιο πνεύμα. Είναι και gr.
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 για το gtp γελάς ωρε; φαίνεται; Αλλά, μοντέλο κ πράμα έτσι..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρες.alexzzz όχι άγχος ρε! Bring klain back. και για τα δυο... "ΟΥΣΤ"
status Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Βρε κοίτα που εκτός από χρήστης μακ έγινε κ μισογύνης ο κλαϊν...σε λίγο κ εγχείριση τον κόβω να κάνει :Ρ
antonl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Κάτι ξέρει ρε. [...] ο εντελώς άγνωστος προς εμε εκείνη την περίοδο Στάτους [...] και γαμώ τα παιδιά και κάνουμε τρελό [...] Υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουμε; Το #5 απ το ίδιο θέμα είναι συλλεκτικής αξίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.