Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

washcloud, μιλάω βασικά για εγχώρια μεταφορά, τοπική (ηράκλειο - χανιά) ενός δέματος, από εταιρεία σε πελάτη (κατάστημα). Υπάρχει τιμολόγιο με την αξία του προϊόντος.

Δε μιλάμε για μεγάλο ποσό (κάτω από 100 ευρώ), αλλά αν είναι στα 10 δέματα που στέλνω, επειδή δεν προσέχουν, να σπάνε τα 2... Γι' αυτό ρωτάω.

Η μεταφορική δλδ, για να καταλάβεις, αναλαμβάνει μεταφορές εντός του νησιού, και ποιο συγκεκριμένα από ηράκλειο προς ρέθυμνο - χανιά. (και το αντίστροφο)

Απ' όσα λες όμως, καταλαβαίνω ότι μπορώ να τα διεκδικήσω, έτσι;

Δημοσ.

Για στείλτε κι απο δω το λινκ αν είναι εύκολο γιατί είχα φάει μια μέρα να το βρω (χωρίς επιτυχία) όταν είχα δει το θέμα στις ειδήσεις. Tnx

Δημοσ.

Aυτά που είπα ήταν κυρίως για κούριερ (= "ταχυμεταφορική μικροδεμάτων"). Τέλος πάντων, νομικός δεν είμαι, αλλά το "μπορώ να τα διεκδικήσω",,,νομίζω υφίσταται σε κάθε περίπτωση.

Τα λες "μισά" βέβαια (δεν έχω καν καταλάβει ας πούμε αν ήδη έγινε ζημιά, μετά το τελευταίο σου ποστ) και κομμάτι μπερδεμένα ("από εταιρία σε πελάτη"; εννοείς το "τμήμα μεταφορών", μιας εταιρίας; ή εννοείς μεταφορική που έχει σύμβαση με μια εταιρία για να μεταφέρει για λογαριασμό της στους πελάτες της; Και 'συ...πού ακριβώς μπαίνεις στη μέση; Και στις 2 υποθέσεις πάντως δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν κωλοκοψίματα, και "δικαίωση" του παραλήπτη) - όχι ότι θα βοηθούσε αν έλεγες τα πάντα εξ' αρχής, απλά δε θα είχα κάτι να γράψω, αφού είναι τόσο συγκεκριμένο το ζήτημα, οπότε το μόνο που μπορώ εγώ να σκεφτώ να σου πω είναι να επικοινωνήσεις με τις εν λόγω εταιρίες (αποστολέα και μεταφορική) και να ζητήσεις να σου ξεκαθαρίσουν την πολιτική τους για την περίπτωση που λες...

Δημοσ.

Βρε κοίτα που εκτός από χρήστης μακ έγινε κ μισογύνης ο κλαϊν...σε λίγο κ εγχείριση τον κόβω να κάνει :Ρ

Δημοσ.

Κάτι ξέρει ρε.

[...] ο εντελώς άγνωστος προς εμε εκείνη την περίοδο Στάτους [...] και γαμώ τα παιδιά και κάνουμε τρελό [...]

Υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουμε;

Το #5 απ το ίδιο θέμα είναι συλλεκτικής αξίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...