Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα όνειρα μου όσο πάνε γίνονται και πιο περίεργα... η πλοκή που παίρνουν δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ στον ύπνο μου...

και κοιμάμαι χωρίς να πάρω χάπια/ουσίες/αυτό που έτρωγαν τα κουνέλια του φαϊρ...

Δημοσ.

δεν είμαι και σίγουρος αλλά νομίζω όχι... ότι κάτι δεν πάει καλά όμως, δεν πάει... μυστήρια πράγματα

Δημοσ.
Πες το ακριβές ποσό, να δω μπας και φτάνει για την Βερούνκα...:-D

για την Βερούνκα βάζω υποθήκη το σπίτι

Δημοσ.
τα όνειρα μου όσο πάνε γίνονται και πιο περίεργα... η πλοκή που παίρνουν δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ στον ύπνο μου...

και κοιμάμαι χωρίς να πάρω χάπια/ουσίες/αυτό που έτρωγαν τα κουνέλια του φαϊρ...

Γμ το μν μου μέσα και τον firefox και τον καταλάθος συνδυασμό πλήκτρων που μου έκλεισε την καρτέλλα,απ' τις δέκα που άνοιξα το μαγαζί,μέχρι τώρα πληκτρολογούσα γμ τη τρέλλα μου.

Το παράπονό μου είναι ότι δεν με προσέχετε εδώ μέσα.

Είπαμε,έχεις υπεισέλθει σε καθεστώς soft depress.Άμα το προλάβεις,θα αργήσει να σε ξαναενοχλήσει.:fear:

Υπάρχει τρόπος και hard + soft,και ο συνδυασμός τους είναι εκ των ουκ άνευ.B)

Αρχίζεις σταδιακά να αποξενώνεσαι απ' ό,τι έχει σχέση με ιστό και τα ρέστα.Αν αυτό δεν είναι εφικτό,γιατί προσπορίζεσαι (τρως ψωμάκι απ' αυτό),περιορίζεις αισθητά τη συμμετοχή σου στα εικονικά δρώμενα,ιδίως αυτά που έχουν να κάνουν με τη βυσμάτωσή σου.Ξέχνα τα offtopic και τα ρέστα,σου απομυζούν χρήσιμη ενέργεια,δεν μπορώ να στο κάνω πιό λιανά.

Αρχίζεις να συμμετέχεις σε παρέες γνωστών/φίλων,ακόμη όμως δεν βρίσκεις πόντια,γιατί θα πάρει χαμπάρι πόσο ευάλωτος είσαι και θα σε καβαλήσει,θα ξεκαβαλήσει δε στον αιώνα τον άπαντα.

Αρχίζεις να ασχολείσαι με το κορμί σου.Το πασπατεύεις (όχι μαλακείες εδώ,σοβαρά μιλάω),ψάχνεσαι να βρεις "που-σε-πονεί-και-που-σε-σφάζει",γυμναστική,χτίσιμο σώματος,ποδήλατο,βόλτες,βόλτες και άμα κουράζεσαι πάλι βόλτες σε περιβάλλον ανοιχτού ορίζοντα,να ξελεγράρει ο νους σου απ' τα γράδα που μάζεψε.Κάτι τελοςπάντως που έχει σχέση με παραγωγή γαλακτικού οξέως (το κερασάκι στη τούρτα των χειρόνακτων,ο γλυκός κάματος που λένε,κάτι σαν την ηδονή=επιβράβευση της διαδικασίας της αναπαραγωγής {του Λούσυ είναι αυτό}),καθότι και διαταύτα το γαλακτικό οξύ είναι καταλύτης ενίσχυσης της σεροτονίνης.

Πας σε διαιτολόγο.Πας όμως.

Παρέα φτιάχνετε μενού,μη βγάλει όξω τα ξύγκια γιατί χρειάζονται αν πρόκειται να πέσεις στα βαριά (για βάρη μιλάω,έτσι; ),λιπαίνουν τις αρθρώσεις.Καλά είναι και τα τζιέρια,τα λάχανα,τα φρούτα,άσε να βγάλει κανα φράγκο κι αυτός,όλα θα στα πω;Το κόλπο είναι να ξεζουμίσεις απ' τις τροφές αυτό ακριβώς που χρειάζεται η πάρτη σου για να πάει πάνω απ' το ντουβάρι που έχεις μπροστά σου.Επίσης πρωτεΐνες,για φαντάσου πάγκο με πολλά;

Μαζί με τις οθόνες που θα εγκαταλείψεις,βγάλε και την TV.Ας λέει ο κινέζος μια εικόνα χίλιες λέξεις και το video ένα εκατομύριο (αυτό εγώ το λέω),είναι αλκάλιο,κάνει ζημιά γιατί είναι έτοιμο,δεν σε βάζει στη σταδιακή διαδικασία της αφομοίωσης.Προτίμα μουσική,κανα karunesh,τπτ secret garden,kytaro,zar κι ο δικός μας ο yiannis καλούλης είναι.Βάλε ρε παιδί μου μελωδία σε ροζ συνεφάκια,να σου γαργαλήσουνε τη επίφυση.

Ξύδια γιοκ,μαστούρα επίσης αλάργα.Είναι πολύ temp η συνεισφορά τους στην ηθική σου τέλιωση...

πλάκωσε πελατεία,συνεχίζω αργότερα.:P

Edit->

...άσε που τίποτα δεν είναι τζάμπα σήμερα και δεν λέω το οικονομικό τους αντίτιμο,λέω για την παντοιοτρόπο ξενέρα (μετά),που θα σου απομυζίσει όλα τα διαθέσιμα irq σου μέχρι νάρθεις στα ίσα.

Άμα έχει συνηθίσει η γκλάβα σου να πιάνει το μισό δωμάτιο συχνά,το βιβλίο είναι ένας άριστος μαϊμουδιάρης-πλασέμπο και άμα το αγαπήσεις ένας άριστος ταξιδευτής,Άσε που δεν φτάνεις ποτέ (κάτι σαν το καρότο που βάζουν στο γάϊδαρο την ώρα που σέρνει το μαγγανοπήγαδο) εκεί που θες να πας,φαντάσου ένα ατέλειωτο ταξίδι,χωρίς τη ντάγκλα άμα κλείσεις τη σελίδα...

Τι λέγαμε;Α ναι,για τις ενδείξεις του οργανισμού σου μέσω των links που σου επιδαψιλεύει το υποσυνείδητο (=όνειρα).Μην τα παραβλέπεις.

btw,έχουν ακουστεί για κάτι σαμάνους/ψυχοθεραπευτές και μαλακίες τούμπανα.Ο καλύτερος γιατρός σου είσαι εσύ.Αρκεί να το παραδεχτείς.Επίσης υπάρχουν και κάτι botάκια που δίνοντάς τους τα rights μπορούν να φωτίσουν το διάβα σου.Μη κάνεις καμια μαλακία και επαναπαυτείς (αγχολυτικά,αντικαταθλιπτικά κλπ ένδοξες δυνάμεις...) σ' αυτά,είναι κάτι σαν remote,αλάργα.

Πάει η έμπνευση,βαριέμαι κι όλας,μην το αφήσεις όμως,ψάχτο με παρέα (=χαρά μεριζομένη διπλή χαρά,λύπη μεριζομένη μισή λύπη)

Δημοσ.

μαγαζάτορ... προσκυνώ...

εδώ βέβαια

Βάλε ρε παιδί μου μελωδία σε ροζ συνεφάκια

έχασες λίγη από την εμπιστοσύνη που κέρδισες... δεν μπορούσε να είναι μοβ το σύννεφο; Λαχανί;

Ξύδια γιοκ,μαστούρα επίσης αλάργα.Είναι πολύ temp η συνεισφορά τους στην ηθική σου τέλιωση...

ξύδια δεν πίνω (πολλά)... μαύρο δεν κάνω... τι διάολο ρε... εγώ σαν λύση τα είχα. Ακόμα δεν τα ξεκίνησα μου τα κόβεις :P

πλάκωσε πελατεία,συνεχίζω αργότερα.:P

διώξτους... κάτσε εδώ και γράψε και άλλα

Δημοσ.

Πολύ ωραία τα λες και περιμένω και την συνέχεια.....ίσως ακολουθήσω μερικά και γω.

Αλλά ρε μαγαζάτορα, εκεί που λες για τα ροζ συννεφάκια...του γάμησες την ψυχολογία. :-D

EDIT: Α ρε πόστη μου, με πρόλαβε ο πόντιος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...