eSATA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ρε μινάρα γιατί δεν έκανες εκπομπή να ούμε??? Κυριακή έχω εκπομπή, άσε τι λέει το πρόγραμμα... Καλημέρα.
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 EDIT: Α ρε πόστη μου, με πρόλαβε ο πόντιος... και με αυτή μου την κίνηση επιβεβαιώνω τον μαγαζάτορ...
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 και με αυτή μου την κίνηση επιβεβαιώνω τον μαγαζάτορ... Ότι Alexzzz = catwoman; :Ρ Αίλουρεεεε :Ρ (μπάι δε γουέι διόρθωσε αυτό που λέει ο ίσάτας! :Ρ
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 (μπάι δε γουέι διόρθωσε αυτό που λέει ο ίσάτας! :Ρ συμπληρώστε την επίσημη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας... ακολουθώ από το απόγευμα τις συμβουλές του μαγαζάτορα... (το μεσημέρι έχω κανονίσει fifa με φίλο... δεν γίνεται). μάγκες... με'χαν'τε... (όποιος φωνάξει γιούπι τον πήδηξα)
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 συμπληρώστε την επίσημη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας... ακολουθώ από το απόγευμα τις συμβουλές του μαγαζάτορα... (το μεσημέρι έχω κανονίσει fifa με φίλο... δεν γίνεται). μάγκες... με'χαν'τε... (όποιος φωνάξει γιούπι τον πήδηξα) Γιατί ρε παλουκάρι που πας Ισλανδία;;!
Achilles Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πρόσεξε μην πεις εσύ γιούπι.....και δημιουργηθεί ουρά. Ωραίος ο status...
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 εγώ το έλεγα ότι δεν με βλέπεις μόνο ως φίλο...
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πρόσεξε μην πεις εσύ γιούπι.....και δημιουργηθεί ουρά. Ωραίος ο status... Το ξέρω, με το λες πολλές :Ρ εγώ το έλεγα ότι δεν με βλέπεις μόνο ως φίλο... Σελφ Σαρκαζμ μάϊ φρνετ
alexzzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πρόσεξε μην πεις εσύ γιούπι.....και δημιουργηθεί ουρά. είμαι ποθητός... το ξέρω...
Achilles Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 είμαι ποθητός... το ξέρω... Για σένα να χαλαλίσω και ένα δώρο Χριστουγέννων...
o_magazatoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αλεκάκο:Μην ξεχάσεις τα αφεψήματα.Λουΐζα,υπέρικο,βαλεριάνα,χαμομηλάκι κλπ.Θα σου χαμηλώσουν το αβανς,χρειάζονται τώρα που θα κόψεις τους καφέδες... Όσο για τα "ροζ" συνεφάκια,τόσο τους (σε) κόβουν( ει) τόσο λένε(ές).Σημειολογικά είναι η άμβλυνση του κόκκινου,κάτι σαν γυαλόχαρτο στο νταηλίκι του (επιθετικότητα κλπ).Έχεις ακούσει ποτε την έκφραση "σφάζω με το μπαμπάκι"; Κάποια στιγμή που θα έχω υπομονή να μαζέψω τις σκέψεις μου (έχω αμολήσει καλούμπα χρόνια τώρα και τις έχω και βοσκάνε σε κάτι ραχούλες,προβατάκια που τα κοζάρεις από ψηλα) κάποια στιγμή λοιπόν θα μετρήσω τα ανγκστρουμ του (pink λέμε...) χρώματος και θα (προσπαθήσω να) αποδώσω τις αντίστοιχες συναισθησίες,έχω βιβλιογραφία μπόλικη.Αλλά να μη χρειάζεται να με ταΐσω,οπότε πάμε για σύνταξη-αν προλάβουμε...
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Αλεκάκο:Μην ξεχάσεις τα αφεψήματα.Λουΐζα,υπέρικο,βαλεριάνα,χαμομηλάκι κλπ.Θα σου χαμηλώσουν το αβανς,χρειάζονται τώρα που θα κόψεις τους καφέδες... Όσο για τα "ροζ" συνεφάκια,τόσο τους (σε) κόβουν( ει) τόσο λένε(ές).Σημειολογικά είναι η άμβλυνση του κόκκινου,κάτι σαν γυαλόχαρτο στο νταηλίκι του (επιθετικότητα κλπ).Έχεις ακούσει ποτε την έκφραση "σφάζω με το μπαμπάκι"; Κάποια στιγμή που θα έχω υπομονή να μαζέψω τις σκέψεις μου (έχω αμολήσει καλούμπα χρόνια τώρα και τις έχω και βοσκάνε σε κάτι ραχούλες,προβατάκια που τα κοζάρεις από ψηλα) κάποια στιγμή λοιπόν θα μετρήσω τα ανγκστρουμ του (pink λέμε...) χρώματος και θα (προσπαθήσω να) αποδώσω τις αντίστοιχες συναισθησίες,έχω βιβλιογραφία μπόλικη.Αλλά να μη χρειάζεται να με ταΐσω,οπότε πάμε για σύνταξη-αν προλάβουμε... Έχεις ακούσει την κατάρα "να σε βρούνε τούμπανο με μπαμπάκια στα ρουθούνια"; :Ρ
washcloud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Eίναι ακόμη στο στάδιο της άρνησης. Θα του περάσει. Όπως πέρσι με τα φούξια κινητά που του λέγαμε πως είναι γκέη, δεν πειράζει, δεν είναι ο πρώτος, κι αντιδρούσε.
o_magazatoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 σου κάνει τα νεύρα κορδόνι. btw,ξέρω από τρυπάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.