angmar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ώρα να κατεβάσω και το δικό μου από το πατάρι...
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ναι antonl. Εγώ παρήγγειλα 2 με από όλα και 1 χωρίς από όλα. :-D
antonl Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Έχει φέτος καμιά προσφορά; Ξέρω γω στα τρία avatars, ένα κιλό κουραμπιέδες;
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Έχει φέτος καμιά προσφορά;Ξέρω γω στα τρία avatars, ένα κιλό κουραμπιέδες; Last year...
Satanic Πάριος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Θεωρείτε πως η ψυχολογική κατάσταση του Ατόμου της σύγχρονης εποχής μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα αν καθιερωθούν διάσπαρτες ωρολογιακά ορισμένες αφορμές "κεφιού"; Δηλαδή, για να κάνω μια μεταφορά, αν κάθε 4-5 πχ φορές το μήνα υπήρχε μια "γιορτή" όπου ο καθένας "άλλαζε" το "avatar" του, συνηθίζοντας αυτή τη διαδικασία, η Ψυχή του θα ήταν πιο χαρούμενη εν τέλει; Αλλά όχι, όχι, αυτό είναι το Σαββατοκύριακο. Αν και μπορεί και όχι.
angmar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Βαρίομανε Χριστουγεννιάτικο Παόκικο αβατάρι Εδιτ @ Πάριος Ιάσων Σέκερης
Achilles Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πως ήδη άργησε να ανοίξει κάποιος topic με θέμα: Τι θέλετε να σας φέρει ο Santa-Billy φέτος... Να γελάσουμε και λίγο...
Satanic Πάριος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει νομίζω κάποιου είδους συζήτηση για χριστουγεννιάτικα δώρα νομίζω.
slipknot Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Θεωρείτε πως η ψυχολογική κατάσταση του Ατόμου της σύγχρονης εποχής μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα αν καθιερωθούν διάσπαρτες ωρολογιακά ορισμένες αφορμές "κεφιού";Δηλαδή, για να κάνω μια μεταφορά, αν κάθε 4-5 πχ φορές το μήνα υπήρχε μια "γιορτή" όπου ο καθένας "άλλαζε" το "avatar" του, συνηθίζοντας αυτή τη διαδικασία, η Ψυχή του θα ήταν πιο χαρούμενη εν τέλει; Αλλά όχι, όχι, αυτό είναι το Σαββατοκύριακο. Αν και μπορεί και όχι. Το OOT είναι μια 24ωρη γιορτή, κάθε μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.