Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θεωρείτε πως η ψυχολογική κατάσταση του Ατόμου της σύγχρονης εποχής μπορεί να αλλάξει μακροπρόθεσμα αν καθιερωθούν διάσπαρτες ωρολογιακά ορισμένες αφορμές "κεφιού";

Δηλαδή, για να κάνω μια μεταφορά, αν κάθε 4-5 πχ φορές το μήνα υπήρχε μια "γιορτή" όπου ο καθένας "άλλαζε" το "avatar" του, συνηθίζοντας αυτή τη διαδικασία, η Ψυχή του θα ήταν πιο χαρούμενη εν τέλει;

Αλλά όχι, όχι, αυτό είναι το Σαββατοκύριακο. Αν και μπορεί και όχι.

Αυτα τα ερωτηματα σου ερχονται ωντας νηφαλιος?

Μου 8υμιζουν Μαεβιους Παχατουριδη...

ο ιασωνας ο σεκερης θα ξερει

χαχαχα που τον 8υμη8ηκες ρε 8εριο?

Βαρίομανε

Χριστουγεννιάτικο Παόκικο αβατάρι

asdfjwx.jpg

nice! να ζητησω copyrights η το κοτσαρω και ετσι?

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σεις πότε θα βγάλουμε το ΟΟΤ σε βιβλίο;

Το αρχειακό υλικό είναι τεράστιο θέλει πολλούς μελετητές που θα αφιερώσουν ώρα.. Μονο τα ποστ του Wash να διαβάσεις θέλεις 2-3 μήνες (να διαβάσεις όχι να τα καταλάβεις..)

Δημοσ.
Να σας πω, αγόρασα ένα iMac Apple από το κατάστημά σας και είχε μέσα σκουλήκι. Τι μπορεί να γίνει; Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, για μια αποζημίωση πχ; Είστε δεσμευμένη εσείς;

απο το καταστημα μας???μηπως μπερδευεσαι η κανεις καποιο λαθος φιλε??οσο για το αν αγορασες καποιο προιον απο οπουδηποτε κ πηρες σκουληκι εγω δεν φταιω...χαχα!θα μπορουσες να διαλεξεις με αντικαταβολη να γινει η παραδοση κ να το εβλεπες το προιον κ μετα να πληρωνες!!!δεν χρειαζεται κ πολυ μυαλο για να το κανεις αυτο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι' date=' δεν έχετε άδικο σε αυτό που λέτε, μάλλον δίκιο έχετε. Δεν κάνετε λάθος, όμως τώρα που...έγινε το...κακό, μπορεί να γίνει κάτι; Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η βλάβη ήταν περισσότερο ψυχολογική (η γυναίκα μου είναι καρδιοπαθής) οπότε καταλαβαίνετε...

Τι μπορεί να γίνει τώρα;;;;[/quote']

Την αγαπώ παράφορα.

Δημοσ.

αμα σου πω οτι την ξερω...Αν ειναι αυτη...Το ονομα της με παραμπεμπει στην Εδεσσα.Ρωτα την αν ειναι κ απο Εδεσσα και τοτε σιγουρα δν ειναι συνωνιμια...

Δημοσ.
αμα σου πω οτι την ξερω...Αν ειναι αυτη...Το ονομα της με παραμπεμπει στην Εδεσσα.Ρωτα την αν ειναι κ απο Εδεσσα και τοτε σιγουρα δν ειναι συνωνιμια...

Ειρήνη Δούμτση Περιοχή: 54629 Μακεδονία Τηλέφωνο: 6987563734

Λογικά. Ωραία είναι;

Δημοσ.
Ειρήνη Δούμτση Περιοχή: 54629 Μακεδονία Τηλέφωνο: 6987563734

Λογικά. Ωραία είναι;

τα ειδα αυτα...Ε το σοι της ξερω,αν ειναι αυτη,ακομα κραταω επιφυλαξεις.Εχει αξιολογους συγγενεις.

Δημοσ.

Χέστε το OOT ή το Κουφά του Insomnia σε βιβλίο. Να βγάλουμε την αυτοβιογραφία της Ρενάτας Δούμτση. Πρέπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...