sugata Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 νύχτα καλή... και όνειρα γλυκά... με ένα ωραίο βίδεο - τρέιλερ. θα πάω να το δω. τέλος. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=d6PDlMggROA[/ame]
pappous_soulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αντιθέτως παπούλη. Αν μπορούσαν θα τα έβαζαν από τον Ιούλιο αλλά θα εξεγείρετω ο κόσμος! Ο κόσμος είναι χαζός. Αντί να γιορτάζουν την κοίμηση της θεοτόκου (για ποιό λόγο είναι γιορτή αλήθεια?) να βγαίνουν για χριστουγεννιάτικα ψώνια. Το καλύτερο πράμα στον χριστιανισμό είναι τα χριστουγεννα!
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρετε αυτό το τραγούδι των μαντρουγκάντα με τον στίχο "oh you know there is only so much i can taaaaaaaaaaake";
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 στειλε λινκ για το τραγουδι που να το ξερουμε ...
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pSWlTlJa3QU[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Χριστουγεννιάτικο αρνί + γρίπη χείρων beta version... TEST
angmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Χριστουγεννιάτικο αρνί + γρίπη χείρων beta version... TEST Απο το αρνί η γρίπη;
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 βασικα παιζει να ακουσα μονο εγω το κωλοτραγουδο αλλα τελωσπαντων καποιος μιλαει για αρνια εδω περα... δεν μου παιζει το βιντεο
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Άραγε πόσο τραγικό είναι να θες να στείλεις σε ενα μηνα χρόνια πολλά στην πρώην αλλά να μην είσαι σίγουρος αμα την λένε βασιλική ή Βεατρίκη; Βικεντία; Βερονίκη; εγω ειμαι σιγουρος οτι την λενε Βασιλικη,την πρωην, αλλα δν 8α στειλω. Join the club...
minarokeftes Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Απο το αρνί η γρίπη; Ανέβασα λίγο πυρετό και είπα να βάλω την μάσκα μην σας κολλήσω.....
angmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ανέβασα λίγο πυρετό και είπα να βάλω την μάσκα μην σας κολλήσω..... Ninjasantasheep (νιντζοαιβασιλοπρόβατο)
pappous_soulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα, καλό μήνα, καλή πρόοδο, καλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.