Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή δεν χτύπησε ο δαίμον του keyboard??Εγώ νόμιζα πως απλά ήταν λάθος λόγω βιασύνης (αν και το ρ με το λ δεν είναι και τόσο κοντά)..

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τραλαλαλα!τραλαλαλα!!

αααχ..ποσο χαιρομαι οταν συνανταω ευχαριστα ατομα...γλυκα προσωπακια,χαρουμενα που μπορεις να εκφραστεις ανετα:-)

με ενα χαμογελο τους σε κερδιζουν:-):-)

μου φτιαξανε τη μερα..

Δημοσ.
τώωωωωωρα;;; το θάψαμε κιόλας...

δικό σου είναι μωρή κρητικιά; να ρίξω τον σερβερ;

Όχι ρε ενός φίλου (ειλικρινά!)

Δημοσ.
καλό - καρό

Ε, εντάξει, δεν είναι χαρακτηριστικό της κρητικής διαλέκτου ΤΟΣΟ πολύ όυτως ώστε να σημειωθεί, αλλά χρησιμοποείται, ενίοτε, και χάριν αστεϊσμού της ίδιας της διαλέκτου, αλλά και σε ορεινές - ημιορεινές περιοχές

Στο Ρέθυμνο νομίζω το προφέρουν ιδιαίτερα (και δεν εννοώ την πόλη του Ρεθύμνου), επιφυλάσσομαι για τους Χανιώτες. Είναι πολύ εύηχο πάντως, σου γαργαλάει τ αυτιά...

Δημοσ.
τραλαλαλα!τραλαλαλα!!

αααχ..ποσο χαιρομαι οταν συνανταω ευχαριστα ατομα...γλυκα προσωπακια,χαρουμενα που μπορεις να εκφραστεις ανετα:-)

με ενα χαμογελο τους σε κερδιζουν:-):-)

μου φτιαξανε τη μερα..

καμια φορα χρειαζεται να μας υπενθυμιζεις ποσο ευχαριστοι ειμαστε γιατι το ξεχναμε λογω της γα*****μενης καθημερινοτητας..(χωρις πλακα τωρα)

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά.

Αυτό δε γίνεται. Ήμασταν σήμερα μέσα στο τμήμα εγώ(έγραφα κάτι μαθήματα), η άλλη(μιλούσε με τις 2-3 που αναφέρω μετά) και 2-3 φίλες της και μιλούσαν για τον της άλλης. Σε μια στιγμή πετάει αυτή "Έχει και γενέθλια 8 Δεκ.". Εκεί έμεινα. Παίζει να άρχισα να κοκκίνισα και σηκώθηκα και έφυγα =P

Μα, να έχει γενέθλια ακριβώς την ίδια μέρα με μένα; Γουατ δε φακ; :-(

blashyrkh+, το άβατάρι σου γαμάει. Δε χορταίνω να το κοιτάζω.

Δημοσ.

[κοσμοπόλιταν]την βλέπω το πρωί στο λεωφορείο, με βλέπει και σε ελάχιστα μιλλισεκοντ παίρνει την γνωστή έκφραση "έρχεται κατά πάνω μου νταλίκα, σπάσε το παράθυρο να πηδήξω". την βρίσκω το μεσημέρι πάλι στο λεωφορείο...ε εκεί ίσως να έπαθε εγκεφαλικό...[/κοσμοπόλιταν]

καλημέρα...

Δημοσ.
μπορεί να υπολογίσει κανείς πόσα μεταφορικά θα έχει αυτό ;;;

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=CA-181-CM

αν το πατησεις για αγορα, θα σου εχει επιλογη μετα στο ποσο πανε τα μεταφορικα πριν τελειωσεις την παραγγελια

Δημοσ.
αν το πατησεις για αγορα, θα σου εχει επιλογη μετα στο ποσο πανε τα μεταφορικα πριν τελειωσεις την παραγγελια

άντε ρε... μιλ μερσί πασάκαμ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...