eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 http://www.mikrosapoplous.gr/unicode.htm http://www.google.gr/search?q=%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial εσατα περαστικά ανδρέα χρόνια πολλά (8-))ι εδώ πάει ! . ευχαριστώ g! μπορείς να μου πείς εσύ που σου χρειάζεται? δε το χρειάζομαι εγώ μια φίλη καλή συνέχεια στατ...
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος πως γενέν αυτό εδώ;
blashyrkh+ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 blashyrkh+, το άβατάρι σου γαμάει. Δε χορταίνω να το κοιτάζω. και βλεπεις μονο το προσωπο ... θενξ μαν αν και τα κρεντιτσ για το σαντα-χατ πανε στον λουσι..
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 και βλεπεις μονο το προσωπο ... θενξ μαν αν και τα κρεντιτσ για το σαντα-χατ πανε στον λουσι.. Το ξέρω. Μπροστά ήμουν
sugata Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε giorgos, μπας και θα είσαι εσύ ο δικός της και δεν το ξέρεις; λέω εγώ τώρα, ε; τα μπεκ ψεκασμού φταίνε.
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε giorgos, μπας και θα είσαι εσύ ο δικός της και δεν το ξέρεις;λέω εγώ τώρα, ε; τα μπεκ ψεκασμού φταίνε. τα μπεκ ψεκασμού φταίνε... E; Μπα. Είπε και το όνομά του και ότι θα φύγει. Γω δε θα φύγω Δεν είναι κάπως άκυρο όμως να έχω ίδια ημερομηνία γέννησης με εκείνον;
eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 τα μπεκ ψεκασμού φταίνε... E; Μπα. Είπε και το όνομά του και ότι θα φύγει. Γω δε θα φύγω ε αφού θα φύγει τι αγχώνεσαι;
giorgos147 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ε αφού θα φύγει τι αγχώνεσαι; Αν φύγει μόνο για Χριστούγεννα ή δε ξέρω και γω τι... Τότε τι να το κάνω;
eSATA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν φύγει μόνο για Χριστούγεννα ή δε ξέρω και γω τι... Τότε τι να το κάνω; φόνο \ φαφαδφαδφαφα
alexzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 αλεκο (alexxzzzzzz) γιατι δεν το παιρνεισ απο πλαισιο?Sampotaz? Γιατί είναι Πόντιος.Επίσης ίσως βγαίνει λίγο φθηνότερα από κει που λέει. το ψάχνω βασικά... από το πλαίσιο βγαίνει κάνα 20ρικό πιο ακριβό αλλά δεν με πειράζει να σου πω την αλήθεια... απλά έρευνα αγοράς κάνω και δεν ήξερα τι χρεώνουν από μεταφορικά
andreapaog328 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ανδρέα χρόνια πολλά φχαριστώ... Μπορεί να μου πει κάποιος πως γενέν αυτό εδώ; πιθανότηες αγαπητέ, πιθανότητες...
liopyr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ΑΛΤΕΡ. Lian Li PC-V2110B Black Case Kι εγώ κουμπάρος.
Lucifer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Θυμάμαι τον κακόμοιρο τον καθηγητή πληροφορικής μου να προσπαθεί να μας ενθουσιάσει "ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!" Έτσι, σιγά-σιγά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.