Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

openhand.jpg

>            NetworkStream Stream = GetStream();
           Stream.Write(TransferProtocol.SendFileBytes, 0, TransferProtocol.RequestSize);
           Transfer CurrentTransfer = GetOutgoingTransfer(Stream, (string)FileObject);

byte[] Response = new byte[TransferProtocol.AcceptFileSize];
           Stream.Read(Response, 0, TransferProtocol.AcceptFileSize);

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πήγα σήμερα σε βιβλιοπωλείο, κέντρο πάτρα να πάρω τα βιβλία της σχολής.Μπαίνω μέσα. Είναι ένας που βγάζει φωτοτυπίες και άλλα δυο παιδιά που περιμένουν και αυτά για βιβλία. Έρχεται ένας κύριος γύρω στα 50 που έβγαζε φωτοτυπίες στο παιδί και ακούμε το κορυφαίο:

"Παιδιά για βιβλία, όχι σήμερα, αύριο πάλι...λόγω βροχής"

Αύριο θα ξαναπάω. Αν αρχίσουν πάλι τις ιστορίες, θα τσακωθώ. Σοβαρά.

Δημοσ.

andreapaog328 έχω παρατηρήσει ότι πασχίζεις να χαλάσεις αυτό που οι υπόλοιποι φοιτητές στο οο έχτιζαν τόσο καιρό... είσαι ο μόνος που για βιβλία τρέχει, για σημειώσεις, στο μάθημα... αν αρχίζουν να μαζεύουν υπογραφές για να σε διώξουν δεν θα τους αδικήσω.

Δημοσ.
τι λές ρε εχω χαλάσει και εγώ...σήμερα έφυγα την τελευταία ώρα...

Όντως χάλασες...:Ρ

Καλά εμένα χριστουγεννίατικο άβαταρ δε θα μου κάνετε; :Ρ

Δημοσ.

μμμμμμμμμ

θενκς φάιαρ φορ θίνκινγκ οφ μη, και αν και γενικώς σαν άνθρωπος είμαι τόσο καταδεκτικός, όσο πχ είναι ο alexzzz σε οτιδήποτε ροζ, όταν μπαίνει ζήτημα πικ έντιτινκ κτλ (πόσο μάλλον για την παρτάρα μου), έχω ΑΝΑΓΚΗ να εκφραστώ προσωπικά.....

(ανεξάρτητα με την "ξένη" ποιότητα -που μπδγ, η συγκεκριμένη μια χαρά ιδέα είναι, κι όχι απλά ένα σκουφί- που και "την τελειότητα ν' αγγίζει", ΠΑΛΙ θα θέλω "το δικό μου παιδί"...)

Σώζεται πάντως, και θα φορεθεί ως tribute to... κάποια στιγμή :-)

Δημοσ.
Σήμερα είπα να συναντήσω την θυλική πλευρά μου...είμαι σε μακ :Ρ

ρουφιάνα apple... τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις

Δημοσ.
ρουφιάνα apple... τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις

Δεν έχω το λαπτοπ μου μαζί και το μακ είναι το μόνο διαθέσιμο εδώ που είμαι...:-(:P

Δημοσ.

μινάρα το σίτε του imagine μπαίνει τώρα αλλά δεν έχουν φτιάξει ακόμα το streaming...

είδα ότι σήμερα το αλλάξανε αλλά ακόμα δεν δουλεύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...