pappous_soulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ΑΙ καντ. Σιζ ε μπαντ γκερλ. ΑΙ θινκ δατ σι λαικς μι (Τι μου ήρθε και είπα πάλι. Φταίει η κυρά δασκάλα στα αγγλικά. Αχ) That's not english...
giorgos147 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 That's not english... Please Pappou from Souli, could you help me with some exercises that I have? Please? Ελληνικά, ω Ελληνικά. Σεις που έχετε τη χάρη να ονομάζεστε Ελληνικά Ρε σεις, πλιζ κάποιος. Το πακέτο για ελληνικές εντολές στο Microworlds pro; Έχω τη Demo έκδοση............
pappous_soulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 I'm not familiar with FMSlogo. βφσααδσ
giorgos147 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 I'm not familiar with FMSlogo. βφσααδσ Οου. Φ_κ γιορσελφ μαν Πλιζ ρε σεις. Επείγει.
Wilwarin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 είναι σαν το προτελευταίο δεξιά...το κάτω μέρος με την μύτη έχει μείνει στο τζίν...δεν φεύγει, το κεφάλι έχει ανοίξει και έφυγε... Μάλιστα...Ε αμα έχει φύγει το κεφάλι,ή ψάξε να βρεις ένα ίδιο κουμπί,ή τουλάχιστον το κεφάλι να έχει την ίδια διάμετρο και την ίδια "υποδοχή"(δε νομίζω να είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι που να ταιριάζει) και αποσυναρμολόγησε το κουμί και βάλε το κεφάλι απ ευθείας στο κάτω μέρος με τη μύτη,ή βγάλε εντελώς αυτό που έχει μείνει και βάλε καινούριο κουμί,αλλά με προσοχή,μην καταστρέψεις το τζιν,ή αμα δεις τα σκούρα,πήγαινέ το σε μια μοδίστρα,αντί να κάθεσαι να παιδεύεσαι
alexis333 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Eρωτηση : Εχω μια επιδοτηση απο τη συνδεση του father στη Vodafone. Γινεται να την παρω απο καπου αλλου εκτος απο καταστηματα vodafone ? Aπο το e-shop ας πουμε ?? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000578 Ξερει κανεις αν γινεται...
gang Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ρε κατεστραμμένε andreapaog328 θα πας σε μία μοδίστρα και ή θα σου το φτιάξει ή θα σου προτείνει μαγαζί που κάνουν τέτοιες επισκευές σε κουμπιά... απλά θα ανοίξει άλλες τρύπες στο παντελόνι... το έχω κάνει γιαυτό σου λέω... Eρωτηση : Εχω μια επιδοτηση απο τη συνδεση του father στη Vodafone. Γινεται να την παρω απο καπου αλλου εκτος απο καταστηματα vodafone ? Aπο το e-shop ας πουμε ?? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000578 Ξερει κανεις αν γινεται... αφού την ξέρεις την απάντηση τι ρωτάς? θα πάρεις τα 3 μου...
washcloud Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 wash αυτο ειναι που λεμε οτι πρεπει να βαλουν την φωτογραφια σου στο λεξικο διπλα στο αναλογο λημα (ορθογραφια εδω δεν ξερω.) πρεπει να νιωθεις μεγαλη τιμη:lol: ...καλά, άμα το κάνει ΚΑΙ αυτό κανείς, του υπόσχομαι όχι ένα pm την ημέρα, αλλά έναν p........ άντε να δούμε άμα θα πιάσει κι αυτό όπως το άλλο.... Να δούμε και τί κονέ να έχουν άραγε τα θηλυκά του φόρουμ.....
andreapaog328 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ρε κατεστραμμένε andreapaog328 θα πας σε μία μοδίστρα "μοδίστρα" είπε ένας παππούς τον τέταρτο, την προηγούμενη κυριακή στο γήπεδο... μάλλον επειδή είχαν τελειώσει οι άγιοι και οι όσιοι, γιαυτό είπε να αλλάξει ρεπερτόριο... πα να δώ τελικό ιταλικού x-factor
nektarios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχουν διάφορες φήμες, επίσημα όμως τίποτα. Αν βγει κάτι από το υπουργείο σίγουρα θα δημοσιευτεί εδώ: http://www.alfavita.gr/index.php
gang Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 "μοδίστρα" είπε ένας παππούς τον τέταρτο, την προηγούμενη κυριακή στο γήπεδο...μάλλον επειδή είχαν τελειώσει οι άγιοι και οι όσιοι, γιαυτό είπε να αλλάξει ρεπερτόριο... πα να δώ τελικό ιταλικού x-factor ρε μιας που βρίσκεσαι που και που Πάτρα να ρωτήσω τη μάνα μου που είναι το μαγαζί που πήγε να φτιάξει το δικό μου παντελόνι? άντε να γίνει και η πιzzα να φάμε γιατί μας έκοψε η πείνα
alexis333 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αφού την ξέρεις την απάντηση τι ρωτάς? Αν την ηξερα λες να ρωταγα ?? Επειδη εχει και το e-shop εχει προγραμματα vodafone γι αυτο ρωταω μπας και γινεται τπτ...
akpe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Google is your friend: http://news24gr.blogspot.com/2009/11/18.html Αν και προσωπικά αμφιβάλλω για το ποιόν της είδησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.