minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πρέπει να πάω να κοιμηθώ αλλά βαριέμαι.. πείτε καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου... Να πέσεις για ύπνο...
dark_banishing Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ootr δινουν ρεστα σημερα + κάποιο καλό παιδί μου είχε κάνει χριστουγεννιάτικο avatar πέρυσι αλλά το έχασα..
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ootr δινουν ρεστα σημερα Ε, πάντα δίνουμε ρέστα κύριος...δεν κλέβουμε τους πελάτες :Ρ
pappous_soulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 πρέπει να πάω να κοιμηθώ αλλά βαριέμαι.. πείτε καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου... Κοπάνα το keyboard στο κεφάλι σου μέχρι να λιποθυμήσεις. BTW! [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y[/ame]
jason_rethymno Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κοπάνα το keyboard στο κεφάλι σου μέχρι να λιποθυμήσεις. :lol: Μη του δίνεις ιδέες!
status Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Κοπάνα το keyboard στο κεφάλι σου μέχρι να λιποθυμήσεις.BTW! (_|_)λέει το βίντεο λέμεεεεεεεεεε!
gang Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 έλεος ρε μινάρα τι ήθελα και έκατσα να το δω... πέρασε και η ώρα και άντε να ξυπνήσω το πρωί.
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 έλεος ρε μινάρα τι ήθελα και έκατσα να το δω... πέρασε και η ώρα και άντε να ξυπνήσω το πρωί. Δεν σου άρεσε?
pappous_soulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 έλεος ρε μινάρα τι ήθελα και έκατσα να το δω... πέρασε και η ώρα και άντε να ξυπνήσω το πρωί. It's a trap! ή μάλλον... was. Άντε, καληνύχτα από μένα..
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πάω μετά την δουλειά σε ένα φίλο. Βρίσκω πάνω σε ένα τραπεζάκι ένα πιεσόμετρο. Κλασική έκρηξη παλιμπαιδισμού, καταπληκτική ευκαιρία να μετρήσω την πίεσή μου (λέω). 15.8 WTF?
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και είχα τσακίσει και κάτι τζατζίκια πριν. Που υποτίθεται την ρίχνουν. Μετά από καμιά ώρα, και 2 ουίσκιΑ, (που υποτίθεται την ανεβάζουν) ξαναμετράω. 14.9 There's something wrong here.
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παίζει να έχω πάθει και εγκεφαλικό και να μην το ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.