PaokToTheBone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όταν μιλάω στο τηλέφωνο και είμαι στο γραφείο (ποτέ στο σπίτι), γεμίζω την Α4 που έχω μπροστά μου με τετραγωνάκια, πολύγωνα, λέξεις μέσα σε πλαίσια, υπογραμμίσεις, τριγωνάκια κτλ... το παθαίνει κανείς άλλος; εγω κανω το ιδιο οταν κραταω σημειωσεις στο μα8ημα "οπτικη"! Αlexzz εγω ημουν το παραδεχομαι.
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλά έτσι και κρατήσεις και πάνω απο ένα λεπτό θα την τρελάνεις την γκόμενα...
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλά έτσι και κρατήσεις και πάνω απο ένα λεπτό θα την τρελάνεις την γκόμενα... κα8ε φορα χανω τα καλυτερα 8εματα. Παντα ειναι σβησμενα!Δεν γινεται να τα κραταται σε pics???To link δεν αρκει
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλά έτσι και κρατήσεις και πάνω απο ένα λεπτό θα την τρελάνεις την γκόμενα... Χα χα χα χα χα αχ αχ!!!
Chrisxxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Και μια και πιασατε τα εκκλησιαστικα AlexzzZZZzzzZzZ: [ame] [/ame] Και μια συμβουλη: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Bh0gUrLrEJ4[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί να είναι τόσο γαμάτο το House κάθε φορά?????
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 dooooone... γέμισε από τα google wave invitation... btw έχω άλλες 5
minarokeftes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 alexzzz άδειασε πμ ρε μινάρα. Thats the spirit!!!
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 το νου σας ρεμάλια... ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:14 ---------- HA! IT IS ON....Τρέμετε Νότιοι! ε-ε-έρχεται
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ΠΟΝΤΙΑΚΑ?!?!?! 207 1. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.
giorgos147 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αει να σας βλέπω. http://www.ootr.gr/chatim/main.html
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ΠΟΝΤΙΑΚΑ?!?!?! 207 1. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες. για να δημιουργήσω εντυπώσεις, καθαρά ... ούτε εγώ δεν τα αντέχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.