Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ? Σωστός. Το αριστερά. Και το κάτω αριστερά είναι το κάρο μου, χουχ. Που βρίσκεις τις πιξ btw;
soturin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μπινγκ μαπς, μπερντς άι αλλά τα ψαλλα στο google maps γιατί εκεί είδα τα νούμερα του δρόμου
black_widow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Την παναγίτσα του μέσα... (ξέρει αυτός) Έλιωσα στα γέλια λέμε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:17 ---------- Εγώ κάνα 2ωρο το'χω σε ώρα αιχμής.Δυσκολα τα πράγματα, έχω και πίεση πια! Άσε τις δικαιολογίες και εγώ μακριά είμαι
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κορνάρουμε μινάροντας στον ootr!!!!! pop και άλλα τέτοια τρεντουλιάρικα ξένα now on air!!!
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 με το drone του Τι ρουφιάνος είναι αυτό ρε. εδιτ, πως βγάζω τις οδούς; Κατά τα άλλα ουήντο, εσύ θα 'χεις σωφέρ, άστα σάπια.
black_widow Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι ρουφιάνος είναι αυτό ρε.Κατά τα άλλα ουήντο, εσύ θα 'χεις σωφέρ, άστα σάπια. Μπα, θα έρθει ; Δεν μου έχει πει τίποτα...:lol:
soturin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Τι ρουφιάνος είναι αυτό ρε. εδιτ, πως βγάζω τις οδούς; Κατά τα άλλα ουήντο, εσύ θα 'χεις σωφέρ, άστα σάπια. στα ντροπ ντάουν που έχει bird's eye κάνεις τικ αυτό που έχει
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μπα, θα έρθει ; Δεν μου έχει πει τίποτα...:lol: Μου 'πε οτι θα σε φέρει αυτός, ελπίζω να μη τον χαντάκωσα. σοτ, θενξ!!1
soturin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ήταν δυο αυγά και τηγανίζονταν (πιθανότατα από τον toufa) Aυγό1: "Αχ! ΑΟΥΤΣ!! ΑΑΚαιεικαιεικαιειΑΑΑ!!" Αυγο2: "ΩΧ! Ένα αυγό που μιλάει!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.