dark_banishing Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι υπήρχε μαθηματική απόδειξη ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει
angmar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέραααααααααα εγώ κατάφερα να μην κοιμηθώ για να είμαι στην ώρα μου για συναλλαγές με το ελληνικό κράτος (και λεφτά δε θα πάρω). wish me luck.
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 H δικιά σου περίπτωση είναι πιο σοβαρή. Ντάρκ έχει αποδειχθεί καιρό τώρα αυτό ;p
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κοιμάσαι ακόμα δλδ;Καλημέρες.. Κατάφερα να κοιμηθώ στις 4μιση και 8 να είμαι δουλειά.. Γαμώ; Ναι.. ¨\ same here. 12 ξυπνητήρια. Και είχα πιει και μπύρες. Και έχω και πίεση. Αμέ.
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Πίεση ψυχολογική ή πίεση απο γεράματα; Το πρώτο ξυπνητήρι έκανε δουλειά ευτυχώς(δυστυχώς; )
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ανατινάζω τα πιεσόμετρα λέμε! Γίνομαι Χουλκ.
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Κατάλαβα.. Κόψε τα τηγανητά (μλκες μεγαλώσαμε) Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορώ με τίποτα να βρώ σε τόρεντ αυτό [ame] [/ame]
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Whatever. Πραγματικά whatever. Έκλεισε και το $#$#@ το Μιninova
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Whatever. Πραγματικά whatever. Έκλεισε και το $#$#@ το Μιninova Φίαρ νοτ υπάρχουν κ άλλα :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα ήταν η καθημερινή παιδική χαρά μου εδώ και πολλά χρόνια (μετά το κλείσιμο του suprnova). Που να βρώ ένα να του μοιάάάάζει... λαλαλαλ
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα ήταν η καθημερινή παιδική χαρά μου εδώ και πολλά χρόνια (μετά το κλείσιμο του suprnova). Που να βρώ ένα να του μοιάάάάζει... λαλαλαλ Έλα έλα μην κάνεις έτσι...θα σε πάμε στο ΑΛΟΥ να ξεχαστείς αν είναι :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 and againnn and againnn and againnn and againnn and againnn and againnn and againnn Έχω βαρέσει εμμονή με τον τύπο με το κουτάλι
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 and againnn and againnn and againnn and againnn and againnn and againnn and againnn Έχω βαρέσει εμμονή με τον τύπο με το κουτάλι τρομερότατο βιντεάκι ιντίντ! :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.