jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!!
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις έμαθα ότι το πρωί θα κάνω αρχαία. Τι ταινία να δεις τώρα; Με τι ψυχολογία; Γαμώ τα θεωρητικά μου! Μου καταστρέφουν τη ζωή!
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!! • VirtualDub • AQTitle • MicroDVD • MPEG-4 Timed Text • RealText
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν το θυμάμαι καλέ μου παππούλι... Το βρήκα... EDIT: Ορίστε και η περσινή φώτο...
andreapaog328 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 μπα στο γιουτούμπ μου δείχνει μόνο τα σημερινά...ο chrome μου κρατάει history μόνο για μια μέρα....έχω αδειάσει και cookies... δεν το θυμάμαι με τίποτααααα.... έψαξα και μσν λογκ μιας βδομάδας...τίποτα...δεν γα...θα συνεχίσω να τρώω τα τηγανητά καλαμαράκια μου...
soturin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζουμε τον εμπνευστή του γκάμι μπέαρ του πράσινου που μας τα έχει κάνει ζεπελιν για να πάω να τον ταίσω στα σκυλιά;
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 • VirtualDub• AQTitle • MicroDVD • MPEG-4 Timed Text • RealText Ευχαριστώ. Ποιο είναι το καλύτερο?
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά έχω πάρει εδώ και κανα 2-3μηνο κάτι ηχεία logitec 2.1 απο e-shop και το ένα ηχείο τα έχει φτύσει έχει βραχνιάσει και κάνει και χράτσα χρούτσα όλην ώρα.... Αυτά είχαν εγγύηση 2 χρόνια αλλα απόδειξη ΕΝ ΈΧΩ τί να κάνω? Όχι οτι ήταν και τίποτα ακριβά κανα 25€ τα είχα πάρει, απλά μου σπάει τα νεύρα ο ήχος.....
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ. Ποιο είναι το καλύτερο? Το Auto Gordian Knot.
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!! Άσχετη απορία δικά μου... το ανάποδο δεν γίνεται?
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το Auto Gordian Knot. Αποκλέιεται αφου στις περισσότερες ταινίες που ενσωματώνω αλλού πάνε τα χείλια και αλλού ο ήχος
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αποκλέιεται αφου στις περισσότερες ταινίες που ενσωματώνω αλλού πάνε τα χείλια και αλλού ο ήχος Νομίζω οτι παίζει ρόλο αν είναι καλά συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι απο τον συγγραφέα τους. achilles έκανες καθόλου μεταφράσεις παλαιότερα? Είδα το νίκ σου σε κάτι επεισόδεια απο Big Bang Theory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.