Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις έμαθα ότι το πρωί θα κάνω αρχαία.

Τι ταινία να δεις τώρα; Με τι ψυχολογία; Γαμώ τα θεωρητικά μου! Μου καταστρέφουν τη ζωή! :mad:

Δημοσ.
Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!!

• VirtualDub

• AQTitle

• MicroDVD

• MPEG-4 Timed Text

• RealText

Δημοσ.
:rolleyes:

μπα στο γιουτούμπ μου δείχνει μόνο τα σημερινά...ο chrome μου κρατάει history μόνο για μια μέρα....έχω αδειάσει και cookies...

δεν το θυμάμαι με τίποτααααα....

έψαξα και μσν λογκ μιας βδομάδας...τίποτα...δεν γα...θα συνεχίσω να τρώω τα τηγανητά καλαμαράκια μου...

Δημοσ.

Γνωρίζουμε τον εμπνευστή του γκάμι μπέαρ του πράσινου που μας τα έχει κάνει ζεπελιν για να πάω να τον ταίσω στα σκυλιά;

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω πάρει εδώ και κανα 2-3μηνο κάτι ηχεία logitec 2.1 απο e-shop και το ένα ηχείο τα έχει φτύσει έχει βραχνιάσει και κάνει και χράτσα χρούτσα όλην ώρα.... Αυτά είχαν εγγύηση 2 χρόνια αλλα απόδειξη ΕΝ ΈΧΩ τί να κάνω?

Όχι οτι ήταν και τίποτα ακριβά κανα 25€ τα είχα πάρει, απλά μου σπάει τα νεύρα ο ήχος.....

Δημοσ.
Γρήγορα γρηγορα!!! Επείγον !! Επείγον !! Πεθαίνω!! Θέλω ένα πρόγραμμα εκτός από το Auto Gordian Knot που να ενσωματώνει την ταινία με τους υπότιτλους!!

Άσχετη απορία δικά μου... το ανάποδο δεν γίνεται?

Δημοσ.
Αποκλέιεται αφου στις περισσότερες ταινίες που ενσωματώνω αλλού πάνε τα χείλια και αλλού ο ήχος

Νομίζω οτι παίζει ρόλο αν είναι καλά συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι απο τον συγγραφέα τους.

achilles έκανες καθόλου μεταφράσεις παλαιότερα? Είδα το νίκ σου σε κάτι επεισόδεια απο Big Bang Theory

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...