alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 άλλο ένα με την παραλλαγή του γιατί βαρέθηκα...
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ζωγραφίζεις καρντάση... Κάνε και ένα με το τοίχος του Βερολίνου καλυμμένο με post του Τάσου... Wall of text ftw!!!
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 άλλο ένα με την παραλλαγή του γιατί βαρέθηκα... αχαχαχαχαχαχαχαχαχα EPICNESS!!!
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν μου βγαίνει καλά σε τοίχο πάππου. Ωραίο είναι. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις σε τοίχο.....πολυκατοικίας.
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 δεν μου βγαίνει καλά σε τοίχο πάππου. Αντί για delete με transparent bg, layer via cut, και παίξε με το opacity στο blending options. Καπάκια colour balance στο post του wash να είναι στα ίδια με το τείχος. Λέωγωτώρα.
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Αντί για delete με transparent bg, layer via cut, και παίξε με το opacity στο blending options.Καπάκια colour balance στο post του wash να είναι στα ίδια με το τείχος. Λέωγωτώρα. είναι που το φυσικό του τοίχου και της φωτό είναι το σκούρο... σε πολυκατοικία πιστεύω να κολλάει καλύτερα... αϊ να δουμ..
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς πώς λέγονται στα γερμανικά τα φανάρια αυτοκινήτου???
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Autolicht / autoleuchten. Ενικός / πληθυντικός. Νομίζω.
minarokeftes Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Autolicht / autoleuchten.Ενικός / πληθυντικός. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Γνωρίζει κανείς πώς λέγονται στα γερμανικά τα φανάρια αυτοκινήτου??? Τουτούχτεν φαναρούχτεν ! :Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 μπες τε στο ootr.gr αντε νιω8ουμε μοναξιες εγω και ο Στελλιος.Status για οσους δεν τον ξερετε!
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Το βρήκα... EDIT: Ορίστε και η περσινή φώτο... Ούχ συγκίνηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.