eSATA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Γαμώ το κερατό σας άχρηστοι! Λακούβα σα χαντάκι σε δρόμο χωρίς φωτισμό...πως διάολο να την δω... Ακόμα και η πινακίδα κόπηκε! Τα αποτελέσματα να κουβαλάω το μηχανάκι στα χέρια 2χλμ...2.30 το βράδυ
Freakster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ω ρε esata :S sux man ερώτηση άσχετη: λεφτά τσίμα τσίμα, τι παίρνω.. το κινητό ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου στα 200€, ή το γαμάτο κινητό που έχω ερωτευτεί στα 300; Και με τα δυο η δουλειά γίνεται..
Freakster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 στο μηχανάκι του esata λες; ή στη φωτογραφική του lefterman?
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Σε μισώ ρε μαλάκα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Άσχετο...αλλά ρε συ δεν φαίνεσαι για 97 κιλά ρε σειρά. Αδυνατούλης είσαι... Και τι σκουλαρίκι είναι αυτό ρε. Παρέα με τον klain κάνεις και πόστρεψες; είμαι μυώδης και βαρυκόκαλος ρε Τι, στραβώνεις με τα σκουλαρίκια; Κατά τα τέλη του Μαρτιού θα βάλω και δεύτερο.
Freakster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τι, στραβώνεις με τα σκουλαρίκια; Κατά τα τέλη του Μαρτιού θα βάλω κει δεύτερο. Μπορώ να έρθω να κάνω πρακτική στο ιατρείο σου;; Λίγο χώρο πιάνω και δε τρώω πολύ
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Φάτε έναν βαρυκόκαλο ρε..... Δεν στραβώνω βρε, απλά πίστευα πως ήσουν 100% Άντρας.... Muth busted.
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Έλα συνάδερφε. Ξεκινάς πρακτική; Καλά να περάσεις, χου χου!
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Λίγο χώρο πιάνω και δε τρώω πολύ Εγώ πάλι το αντίθετο... Να έρθω leftermann και 'γω;
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αχιλλέα, επίσης βάζω και axe στις μασχάλες μου. Απογοήτευση, ε;
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αχιλλέα, επίσης βάζω και axe στις μασχάλες μου. Απογοήτευση, ε; Άμα είσαι και μπάοκ....γάματα.
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ. όχι δεν το ξέχασα, επίτηδες το πάτησα.
Kryptonite Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 To έχω κάπου το psd αλλα στη δουλειά.Δηλώστε συμμετοχές για την φετινή οικογενειακή φωτό (όσοι δεν είστε ήδη μέσα) Που δηλώνουμε συμμετοχές?? Καλή φάση Βερολίνο...εμείς να δω πότε θα αξιωθούμε να το δούμε γμτ γμτ.
giorgos147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Να'μαι και γω στην οικογενειακή φωτογραφία;
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Άμα είσαι και μπάοκ....γάματα. γιατι βρε παιδια... τι εχει ο mpaok? Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ. όχι δεν το ξέχασα, επίτηδες το πάτησα. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΑΟΓΚ ΡΩΤΑΩ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.