leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Στολίσαμε και το δεντράκι μας επιτέλους... Εγώ έδινα εντολές , η γυναίκα εκτελούσε και ο junior γελούσε. Καλή φάση να είσαι παντρεμένος..... Ώρες - ώρες δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μα που πήγαν όλοι; κι εσείς συμπέθερε; Και εμείς. Μόλις τελειώσαμε. ΑηΒασίληδες, τρενάκια, φιόγκοι, όλα κομπλέ. Καλή φάση, μας αξίζει μια ωραία μπυρίτσα (σε αναμονή της αρνοκεφαλής).
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 κι εσείς συμπέθερε; Και εμείς. Μόλις τελειώσαμε. ΑηΒασίληδες, τρενάκια, φιόγκοι, όλα κομπλέ. Καλή φάση, μας αξίζει μια ωραία μπυρίτσα (σε αναμονή της αρνοκεφαλής). Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν... Πω πω πω, μια παγωμένη μπυρίτσα ε; Α, και το κεφαλάκι να σου κάτσει στον λαιμό ρε. Δεν με προσκάλεσες... Έλα στο ράδιο...
eSATA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 αύριο τα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα θα δουλέψουν κανονικά ή θα κλείσουν τίποτα δρόμους;
angmar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Στο thegt.net μπορείτε να μπείτε; Απαπαπα τι μέρη είναι αυτά; ναι
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Στο thegt.net μπορείτε να μπείτε; Εννοείς αν ανοίγει η σελίδα ή αν μπορείς να κάνεις login;
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πω πω Αχιλλέα, δεν μου έκατσε καθόλου στον λαιμό ρε συ. Μπουρπ.
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πω πω Αχιλλέα, δεν μου έκατσε καθόλου στον λαιμό ρε συ. Μπουρπ. Θα σου 'ξηγήσω το όνειρο ρε κάθαρμα το Σαββάτο που ελπίζω να βρεθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Αλλά θα κάνουμε και μια συμφωνία και με τους υπόλοιπους που θα έρθουν: όποιος φάει και όποιος πιει περισσότερο δεν θα πληρώσει...:-D:-D Συμφωνούμε;
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 πρέπει ΚΑΙ να φάει ΚΑΙ να πιεί περισσότερο;] anyway δεν έχω πρόβλημα, ο πρωταθλητής πρέπει πάντα να αμείβεται. Μέσα.
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι απαραίτητο... Θα πάρουν φωτιά τα πιρούνια... Μέσα για μέσα... Να πάρεις κανένα μοβ χαρτονόμισμα μαζί σου, καλού κακού...
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 έχω χρυσή πιστωτική ρε. Φτωχομπινέ. Πώς θα προίκιζα τον γιο σου αλλιώς;
Achilles Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Περίμενε να την πιάσει στα χέρια της η κόρη σου και θα σου τι θα μείνει από την περιουσία σου...
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 δεν είπα ότι έχω περιουσία. Είπα ότι έχω μεγάλη πίστωση Μήπως πρέπει να αρχίσω να δουλεύω περισσότερο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.