Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάλι τα ίδια

Θα βάλω τα κλάματα.

Εμ κι εσύ δεν απάντησες "βάλε λίνουξ"... :lol:

Αν και αυτό στην καινούργια φουρνιά κατεστραμμένων θα αντικατασταθεί από το "πάρε μακ"...

Δημοσ.
ελεος μου βγηκαν τα ματια, τα παρατησα στην 3η σειρα

ψοφο σε ολα τα κωλοζωα και σκατα στην ψυχη του μαλακα που ξεκινησε την μοδα χωρις τα φωνηεντα

Ναι. Ναι. Ναι! Ώρες ώρες εύχομαι να υπήρχε κόλαση για να πάει.

Δημοσ.
ελεος μου βγηκαν τα ματια, τα παρατησα στην 3η σειρα

ψοφο σε ολα τα κωλοζωα και σκατα στην ψυχη του μαλακα που ξεκινησε την μοδα χωρις τα φωνηεντα

α ξεχασα

ΡΕ σε ολους αυτους.

Σε ποιό πράμα αναφέρεσαι?

Δημοσ.
Δεν ξανατρώω πίτσα το βράδυ. Είδα στον ύπνο μου ότι είχε έρθει να τραγουδήσει ο Lajoie σε εκδήλωση της σχολής μου.

Εγώ είδα ότι είχα παιδί, έναν σκύλο και ένα Hummer. Ανύπαντρος, έτρεχα από 'δω κι από κεί. Μετά με έπιασε κατάθλιψη και σκεφτόμουν "Που πάω εγώ μόνος;".

Δεν είχα φάει πίτσα το βράδυ.

Δημοσ.
Σε ποιό πράμα αναφέρεσαι?

Ένα log όπου ο Γιώργος μιλούσε με έναν που έγραφε σε (πάω ήδη να ξεπλύνω το στόμα μου) neo-greeklish.

Δημοσ.

Στους Πρωταγωνιστές έχει ο Θεοδωράκης συνέντευξη με έναν αναρχικό και έναν ματατζή. Για όποιον ενδιαφέρεται...

Δημοσ.
Στους Πρωταγωνιστές έχει ο Θεοδωράκης συνέντευξη με έναν αναρχικό και έναν ματατζή. Για όποιον ενδιαφέρεται...

Ναι ενδιαφέρον φαίνεται.

Επίσης αν κάποιος δεί στις ειδήσεις funny στιγμιότυπο μια vespa με 2 βλαμμένους να περνάει ανάμεσα απο τα μάτ και τους αναρχικούς τότε πείτε μου γεία..

Περάσαμε για πιό γρήγορα κάτω απο τις κορδέλες και τα οδοφράγματα και μπήκαμε στην εγνατία όπου και γινόταν το μπατιρντί ώστε να κόψουμε δρόμο για το σπίτι (είχαμε πιεί ρετσίνες δεν νιώθαμε). Βρεθήκαμε λοιπόν σε μια εγνατία φούλ στην πέτρα.. Οι ματατζήδες να μας κοιτάνε απορημένοι, οι αναρχικοί το ίδιο και εμείς να κλαίμε απο τα δακρυγόνα και να γελάμε με το πόσο ηλίθιοι είμαστε.

Ξέρω ξέρω.. cool story bro κ τέτοια.. :P

Δημοσ.

Ο Ματαζτής μας τα λέει αυτά να τον λυπηθοπύμε. Ψόφα ρε μπαστάρδι. Ευτυχώς δεν βρήκε λέει το μάρμαρο εγκέφαλο. Που να τον βρει βρε βλάκα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...