Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει κανείς λινκ για τη συνέντευξη του αναρχικού που λέτε?

Τον αναρχικό του Θεωδοράκη ή του Λουσιφεράκη; Αν θες τον πρώτο, σήμερα έπαιξε η εκπομπή οπότε λογικά μέχρι αύριο θα έχει κυκλοφορήσει κάτι.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βοήθεια!!! Να περπατήσω κανα 5λεπτο για να βγάλω λεφτά απο την τράπεζα και να πάω Everest να φάω τίποτα ή να περπατήσω 1 λέπτο να βγάλω λεφτά και να πάρω κανα πατατάκι απο το περίφτερο?

Να συρθείς 5 λεπτά για να βγάλεις λεφτά να πας για κινέζικο.

Τον αναρχικό του Θεωδοράκη ή του Λουσιφεράκη; Αν θες τον πρώτο, σήμερα έπαιξε η εκπομπή οπότε λογικά μέχρι αύριο θα έχει κυκλοφορήσει κάτι.

Α, δεν πρόκειται για τον ίδιο? Για τον πρώτο μίλαγα, αλλά αν υπάρχει κάτι κι απ'τον δεύτερο μας κάνει.

Δημοσ.
Προφυλακτικά πάρε.:Ρ

Τί με πέρασες για τον andreapaog3,14?

Να συρθείς 5 λεπτά για να βγάλεις λεφτά να πας για κινέζικο.

Κινέζικο??? και στην Χίο?? και τετοια ώρα??? Μόνο μια πιτσαρία παίζει ανοιχτεί... και δεν είναι το στομάχι μου για τέτοια πειράματα.

Δημοσ.

Σπέρα...

O/H status έχει ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων και δε μπορεί να δεχθεί νέα μηνύματα μέχρι να διαγράψει μερικά.

...και φεύγω πάλι...

ΠιΕς: μωρή κουφάλα γουός τα είδες τα φοτοσοπια μου ; δεν σχολιάζεις;

Δημοσ.
Δεν έχεις φάει πίτα φίδι απ'όλα γι'αυτό το λες.

και που να φας και πίτα πεθερά χωρίς μουστάρδα-κέτσαπ από τον Κατερινιώτη...

Δημοσ.
Τί με πέρασες για τον andreapaog3,14?

Κινέζικο??? και στην Χίο?? και τετοια ώρα??? Μόνο μια πιτσαρία παίζει ανοιχτεί... και δεν είναι το στομάχι μου για τέτοια πειράματα.

oh my god my eyeeeeeeeee aaarrrrgggg

Δημοσ.
Σπέρα...

...και φεύγω πάλι...

Επιλήφθηκα του θέματος Αλέκο.

Δημοσ.

ναι πασάκαμ', και ήταν εκτός από εμπνευσμένα και υπέροχα ...παλιοροζοπόντιε...θα με το πλερώκεις...

αλλά είναι χμ λίγο περίεργες οι μέρες....μη με ξεσυνερίζεσαι που δε μου βγήκε να σχολιάσω.....κάτσε να έρθω στα ίσα μου και θα φας καλά...

(εκείνο με το σεντονοφόρο, το έσωσα μάλιστα...πόστη...)

...τί να πιω, ρε ;;

Δημοσ.
Ήσυχη βραδιά τελικά.

ανάλογα από ποια σκοπιά το δεις...

άντε πάω να την πέσω γιατί αύριο πρέπει να ξυπνήσω στις 8 και να ξανακοιμηθώ στις 9 (που θα ξεκινήσω για Αθήνα :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...