status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γουάτ; ;ρ Πάρντον μι κύριος αλλά τι εννοάται; :Ρ
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος μου πεί πώς λέγεται στα Λατινικά η φράση "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" θα του στείλω πεσκέσι μαστέλο και μαστίχα!!!
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θα το ψαχνα αλλά επειδή δεν πρόκειται να στείλεις τίποτα, δεν
Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος μου πεί πώς λέγεται στα Λατινικά η φράση "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" θα του στείλω πεσκέσι μαστέλο και μαστίχα!!! [Λατινικά mode on] Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς [Λατινικά mode off] Το είπα καλά; :-D:-D Σόρυ κεφτέ, δεν ξέρω...
minarokeftes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θα το ψαχνα αλλά επειδή δεν πρόκειται να στείλεις τίποτα, δεν Το έχω ψάξει αρκετά στο google αλλα δεν βρήκα τπτ...
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 :-D:-D Σόρυ κεφτέ, δεν ξέρω... Ναι ενώ αν ήξερες θα σ έριχνε με λίγη μαστίχα
Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ενώ αν ήξερες θα σ έριχνε με λίγη μαστίχα Όχι βέβαια. Για να απαντήσω σοβαρά θέλω τα εξής:
Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ε, να μην κάνω προπόνηση για τις γιορτές;
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[...] Γιατί το μεσημεριανό μου δεν τρωγόταν κι έφυγε με το μπολ για σκουπίδια. Τώρα υπομονή μέχρι τις 10 νηστικός!
Achilles Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί το μεσημεριανό μου δεν τρωγόταν κι έφυγε με το μπολ για σκουπίδια. Τώρα υπομονή μέχρι τις 10 νηστικός! Λιποθύμησα μόνο στο άκουσμα...
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Άρα ήμουν πολύ επιεικής με τον χαρακτηρισμό «απαράδεκτος» Εκείνη την κόντρα που λέγεται την υλοποιήσατε; Ανεβάστε και κανα βιντεάκι youtube.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος μου πεί πώς λέγεται στα Λατινικά η φράση "Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" θα του στείλω πεσκέσι μαστέλο και μαστίχα!!! Απο την συνέντευξη του Pablo Garcia είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.