status Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βαριέται ο θεός, βαριέται να μιλήσει. Καλώς ήρθατε στο ινσόμνια αππ...να το σας αρέσει δεν σας αρέσει ξέρετε...ας συνδεθούμε με το λογαριασμό μας... ... ... ... αυτά...:Ρ μπουχουχου :cry: αααααα :cry: μπουχουχου... :cry: έτσι έτσι:Ρ
KWSN_Men Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 http://kazani.gr/2009/12/07/omoiotites_diasimwn_ellinwn.html Ομοιότητες διάσημων ελλήνων... είναι γαμάτο!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Τον Κυριακού κοίτα!!!
gang Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Τον Κυριακού κοίτα!!! καλά και εγώ με αυτό έκλασα στα γέλια αλλά ξέχασα να το αναφέρω...
gang Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τι δώρο θα μου κάνετε; Χρόνια πολλά ρεεεερερερερερε :-D:-D
giorgos147 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Χρόνια πολλά ρεεεερερερερερε :-D:-D Φχαριστώ Μεγάλη συγκίνηση με διακατέχει! Με θυμήθηκε το αυτόματο σύστημα διαχείρισης της Insomnia!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Τι δώρο θα μου κάνετε; θα εκβιάσουμε τον HAL να σου κάνει το nick giorgos157 χρόνια πολλά
giorgos147 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Πολύχρωμος και εντοιχισμένος! Πολύχρωμα και εντοιχισμένα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ---------- θα εκβιάσουμε τον HAL να σου κάνει το nick giorgos157 χρόνια πολλά Προτιμώ να εκβιάσετε την άλληνα να με κάτσει, χωρίς να με κοιτάει για να μη κοκκινίσω Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Προτιμώ να εκβιάσετε την άλληνα να με κάτσει, χωρίς να με κοιτάει για να μη κοκκινίσω Ευχαριστώ υπάρχουν αρκετές στάσεις για να μην σε κοιτάει, don't worry...
giorgos147 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 υπάρχουν αρκετές στάσεις για να μην σε κοιτάει, don't worry... Οπότε, εκτός του άλλου, θέλω και ένα τέτοιο
status Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Οπότε, εκτός του άλλου, θέλω και ένα τέτοιο Άσε το κάμα σούτρα και μαλακίες, Γάμα μούτρα φουτουγού :Ρ
giorgos147 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Άσε το κάμα σούτρα και μαλακίες, Γάμα μούτρα φουτουγού :Ρ Καλά, κάτσε να έρθει ο Wash, να δεις τι θα γίνει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ---------- Καλό βράδυ!
status Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Καλά, κάτσε να έρθει ο Wash, να δεις τι θα γίνει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:19 ---------- Καλό βράδυ! Α, ξέχασα το σέβεσαι...κ αυτό ένα δείγμα σεβασμού είναι :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.