soturin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 λουσι μλκ δες αυτη την βδομαδα λοβ μπαιτσ..... This is relevant to my interests. Γιατί ο Κωνσταντίνος Γάμα να πρέπει να δει αυτήν τη βδομάδα λοβ μπάιτσ;
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έχω υπ' όψιν μου, το βλέπει η ΕΤΣΙ και έχω εφεύρει τουλάχιστον 2 ντουζίνες καινούριες βρισιές με τα ζώα.
little loulou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 έχω περιέργεια να δω πότε θα πάω για ύπνο... θα σας ενημερώσω αύριο τι ώρα έπεσα τελικά... γεννημενο για ξενυχτια αυτο το παιδι
Kryptonite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το οφ τόπικ ρέιντιο μπαλαλάει τίποτα ή να συνεχίσω να ακούω θέατρο των ονείρων?
jason_rethymno Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Εχω ακούσει οτι μπορούν να βρουν τη διέυθυνση του απιτιού σου ελέγχοντας την IP. Είναι αλήθεια? Και ποιος μπορεί να το κάνει αυτό? Η Δίωξη ηλεκτρονικού εγλήματος?Η Μυστική υπηρεσία?
Kryptonite Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ο Chuck Norris σίγουρα..Οι υπόλοιποι δε νομίζω οτι είναι τόσο εύκολο χωρίς τη βοήθεια του ISP σου..Μυστικες υπηρεσίες, εφ-μπι-αϊ, σι-αϊ-εϊ, σι-εσ-αϊ κτλ σίγουρα αλλα γιατί?Τι έκανες πάλι?
jason_rethymno Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 χαχα δεν εκανα τίποτα ρε .Ετσι ρωταω
BadBoy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα, υπάρχουν δύο περιπτώσεις, να έχεις static IP ή να έχεις dynamic IP. Στην πρώτη περίπτωση είναι σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα καθώς η ΙΡ συνδέεται με το όνομά σου. Στην δεύτερη περίπτωση ο ISP θα πρέπει να ψάξει στα logs του για να δει σε ποιον συνδρομητή ανήκε η συγκεκριμένη ΙΡ την δεδομένη χρονική στιγμή. Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία αυτά υπάρχουν στον ISP και θεωρητικά η αστυνομία μπορεί να τα ζητήσει, όπως θα ζητούσε από την εταιρία τηλεφωνίας τον κατάλογο με τις κλήσεις που έχεις κάνει. Δεν έχω ακούσει όμως να έχει γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πει.
o_magazatoras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Έχει αναφερθεί ταυτοποίηση των i.p. απ' την 4net,όταν αφού έμπλεξε τα μπούτια της με την nobα (συγχωνεύεις-εξαγορές-διαπλοκή γενικά),έδωσε στις αρμόδιες διωκτικές αρχές κατάλογο με πολλά ονόματα που ήταν μπλεγμένα στη διακίνηση "κλειδιών". Πέραν τούτου,ουδέν...
status Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 καλημέρες ρε Που την είδες; Μην δεν άνοιξες ακόμα το παράθυρο αλλά μόνο τα windows?
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μπήκα σήμερα πάλι στην Εθνική Τράπεζα, έφαγα την ιριδοσκόπηση στα ματάκια μου, γράφτηκα στα logs, μια χαρά. Θα αρχίσω να φοράω εκείνους τους φακούς επαφής με τα σχεδιάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.