giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Φχαριστώ παιδιά. Θα το πάω σε έναν που έχει στο σπίτι του συνεργείο αυτοκινήτων, μήπως μπορεί να κάνει τίποτα...
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 giorgos147(νομιζω υπαρχει ενα μαραφετι-δεν θυμαμαι πως το λενε- που ανοιγει καινουργιες βολτες..... δεν θυμαμαι ομως αν ανοιγει βολτες στις βιδες ή στα παξιμαδια.... ) Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή... Γιώργο ο μάστορας θα σου βρεί στάνταρ μια πατέντα για να το φτιάξεις!
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή... οντως..... εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι...... στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες..
status Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. Αν δεν έχουν κλείσει την εθνική όδο και δεν έχουν βάλει διόδια:Ρ
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. τυχερουλα!! το χειροτερο μου ειναι οτι πρεπει να κατεβασω το δεντρο απο το παταρι και εχει μπροστα: βαλιτσες, ανεμιστηρες απο το καλοκαιρι, διαφορα αλλα κουτια με βιβλια, πιατα και οτι αλλο θες.....
eSATA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι...... στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω.... και εσύ παντρεμένος είσαι;
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τελείωσα ένα ταψί Brownies. Τρισκαταραμένε Thresh (=P)
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και εσύ παντρεμένος είσαι; για παντρεμενος ακουγομαι?? nope eSATA... φοιτητης speaking απλως λογω υψους και επειδη εγω ειμαι αυτος που καθεται περισσοτερο απο τους υπολοιπους βοηθαω κι εγω....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 χαχα... φοιτητης ε? κι εγω.. (φοιτητρια) νωρις πηγες στο πατρικο... εγω στις 23...οσο πιο αργα τοσο πιο καλα...
eSATA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 για παντρεμενος ακουγομαι?? nope eSATA... φοιτητης speaking απλως λογω υψους και επειδη εγω ειμαι αυτος που καθεται περισσοτερο απο τους υπολοιπους βοηθαω κι εγω.... με συγχωρείς!
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 χαχα... φοιτητης ε? κι εγω.. (φοιτητρια) νωρις πηγες στο πατρικο... εγω στις 23...οσο πιο αργα τοσο πιο καλα... εγω ειμαι στο πατρικο ολο το χρονο.... και τι δεν θα δινα για διακοπουλες τωρα.... χιονι, τζακι, κοψιδια.... με συγχωρείς! nevermind.... καποια στιγμη θα το κανω κι εγω το λαθος.....
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Άμα σας πώ πρόγραμμα που έχω για τις γιορτές θα με λυπηθείτε....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και γιατι δε πας? ολο το χρονο στο παρτικο σου νομιζω δικαιουσαι να πας καποια στιγμη καπου για διακοπες.. ακομα κ γιορτες να μην ειναι..
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 και γιατι δε πας? ολο το χρονο στο παρτικο σου νομιζω δικαιουσαι να πας καποια στιγμη καπου για διακοπες.. ακομα κ γιορτες να μην ειναι.. για εναν και μονο λογο...... no money.... καλα να παθω αφου ηθελα αυτοκινητο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.