Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
giorgos147

(νομιζω υπαρχει ενα μαραφετι-δεν θυμαμαι πως το λενε- που ανοιγει καινουργιες βολτες..... δεν θυμαμαι ομως αν ανοιγει βολτες στις βιδες ή στα παξιμαδια.... :rolleyes: )

Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή...

Γιώργο ο μάστορας θα σου βρεί στάνταρ μια πατέντα για να το φτιάξεις!

Δημοσ.
Για τα παξιμάδια υπάρχει ο κολαούζος, για την βίδα λογικά με τόρνο μπορεί να την φτιάξει, αλλα το θέμα είναι οτι στην πρώτη περίπτωαη η τρύπα γίνεται μεγαλύτερη και στην δεύτερη η βίδα πιο λεπτή...

οντως..... :rolleyes:

εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι......

στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω.... :-(

Δημοσ.
πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. :)

Αν δεν έχουν κλείσει την εθνική όδο και δεν έχουν βάλει διόδια:Ρ

Δημοσ.
πω πω σε καταλαβαινω...ευτυχως φετος θα τα βρω ετοιμα ολα αυτα οταν παω σπιτι για γιορτες.. :)

τυχερουλα!! :-)

το χειροτερο μου ειναι οτι πρεπει να κατεβασω το δεντρο απο το παταρι και εχει μπροστα: βαλιτσες, ανεμιστηρες απο το καλοκαιρι, διαφορα αλλα κουτια με βιβλια, πιατα και οτι αλλο θες..... :cry:

Δημοσ.

εχω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα..... εχουμε και δουλειες στο σπιτι......

στρωσιμο μοκετας.... δεντρα, λαμπακια και τα συναφη..... και βαριεμαι και να κουνηθω.... :-(

και εσύ παντρεμένος είσαι;

Δημοσ.
και εσύ παντρεμένος είσαι;

:shock:

για παντρεμενος ακουγομαι??

nope eSATA... φοιτητης speaking :lol:

απλως λογω υψους και επειδη εγω ειμαι αυτος που καθεται περισσοτερο απο τους υπολοιπους βοηθαω κι εγω.... ;)

Δημοσ.
:shock:

για παντρεμενος ακουγομαι??

nope eSATA... φοιτητης speaking :lol:

απλως λογω υψους και επειδη εγω ειμαι αυτος που καθεται περισσοτερο απο τους υπολοιπους βοηθαω κι εγω.... ;)

με συγχωρείς!:-D

Δημοσ.
χαχα... φοιτητης ε? κι εγω.. (φοιτητρια) νωρις πηγες στο πατρικο... εγω στις 23...οσο πιο αργα τοσο πιο καλα... :D

:lol: εγω ειμαι στο πατρικο ολο το χρονο....

και τι δεν θα δινα για διακοπουλες τωρα.... χιονι, τζακι, κοψιδια.... :lol:

με συγχωρείς!:-D

nevermind.... καποια στιγμη θα το κανω κι εγω το λαθος..... :P

Δημοσ.

και γιατι δε πας? ολο το χρονο στο παρτικο σου νομιζω δικαιουσαι να πας καποια στιγμη καπου για διακοπες.. ακομα κ γιορτες να μην ειναι..

Δημοσ.
και γιατι δε πας? ολο το χρονο στο παρτικο σου νομιζω δικαιουσαι να πας καποια στιγμη καπου για διακοπες.. ακομα κ γιορτες να μην ειναι..

για εναν και μονο λογο...... no money.... :-(

καλα να παθω αφου ηθελα αυτοκινητο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...