blashyrkh+ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Άμα σας πώ πρόγραμμα που έχω για τις γιορτές θα με λυπηθείτε.... λεγε λεγε....
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ... no money, no honey.. που λενε ε? εε καλα καποια στιγμη που θα εχεις πας.. (κοιτα κι εγω θελω διακοπες αλλα επειδη κι εγω.. no money.. προσπαθω να μη το σκεφτομαι! )
Höfdingadrapa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 No money, no funny bunny honey λένε.
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 ... no money, no honey.. που λενε ε?εε καλα καποια στιγμη που θα εχεις πας.. (κοιτα κι εγω θελω διακοπες αλλα επειδη κι εγω.. no money.. προσπαθω να μη το σκεφτομαι! ) συμπασχουμε ε?? αστα να πανε.....
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν εχω... -Βάψιμο ντουλάπας δωματίου μου (είναι τεράστια) -Βάψιμο κάγκελα (τα έχω βάψει 3 φορές και ο μάστορας που σοφάτισε τα έκανε Πουτ**να) -Κόψιμο χορταριών σε οικόπεδο 1,5 στρέμματα -Βάψιμο μάντρας και βεράντας (τώρα τις σοφατίσαμε) -Κόψιμο και μάζεμα ξύλων για το τζάκι -Στολισμός εξωτερικού χώρου του σπιτιού. Μόνο αυτά, αλλα λογικά κάτι άλλο θα βρεί να μου φορτώσει η μάνα μου!!!
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 μη το ψαχνεις.. αυτη η οικονομικη κριση μας εχει καταστρεψει.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:32 ---------- Λοιπόν εχω... -Βάψιμο ντουλάπας δωματίου μου (είναι τεράστια) -Βάψιμο κάγκελα (τα έχω βάψει 3 φορές και ο μάστορας που σοφάτισε τα έκανε Πουτ**να) -Κόψιμο χορταριών σε οικόπεδο 1,5 στρέμματα -Βάψιμο μάντρας και βεράντας (τώρα τις σοφατίσαμε) -Κόψιμο και μάζεμα ξύλων για το τζάκι -Στολισμός εξωτερικού χώρου του σπιτιού. Μόνο αυτά, αλλα λογικά κάτι άλλο θα βρεί να μου φορτώσει η μάνα μου!!! πωω κ θα σου φτασουν 15 μερες διακοπων (αν εχεις 15!) για να τα κανεις όλα αυτα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 -Κόψιμο χορταριών σε οικόπεδο 1,5 στρέμματα αν είναι με το γνωστό μηχάνημα και όχι με τα χέρια ή με τσάπα φεύγει αρκετά γρήγορα και έχει και πλάκα...
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 αν είναι με το γνωστό μηχάνημα και όχι με τα χέρια ή με τσάπα φεύγει αρκετά γρήγορα και έχει και πλάκα... ναι με το εργαλείο. Το μόνο που γουστάρω μπορώ να πω
PaokToTheBone Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 αν είναι με το γνωστό μηχάνημα και όχι με τα χέρια ή με τσάπα φεύγει αρκετά γρήγορα και έχει και πλάκα... εμεις στο χωριο εχουμε χλωροκοπτικο τρακτερακι...αλλα ουτε με εκεινο μπορεις να κουρεψεις την αυλη....ειναι απιστευτα βαρετο... ναι με το εργαλείο. Το μόνο που γουστάρω μπορώ να πω Αν γουσταρεις να ρ8εις να κανεις και την δικια μας την ανοιξη!Τετοια εποχη το κουρευετε ρε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Τετοια εποχη το κουρευετε ρε? είχα και εγώ αυτή την απορία...
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 μπορει να ειναι διαφορετικο χορτο απο το δικο σας! διαφορετικη ποικιλια! :p
gang Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 συμπάσχω με τους από πάνω που θέλουν να πάνε ταξίδι αλλά κάτι ελπίζω να κανονίσω μέσα στις γιορτές. όσο για σένα κεφτέ άρχισε να φορτώνεις κάποιες δουλειές σε άλλους.. πχ το στόλισμα στα αδέρφια/ξαδέρφια.. + ότι μπορείς να τους πεις ότι κουρεύεται το χόρτο λάθος εποχή... αν επιμένουν βρες έναν βοσκό να σου φέρει τα ζα του..
dante14023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 αν επιμένουν βρες έναν βοσκό να σου φέρει τα ζα του.. πολυ καλη ιδεα!! αλλα μετα θα πρεπει να μαζευει τα φτου-κακα των ζωων.... δεν ξερω τι ειναι πιο ευχαριστο.... βεβαια, μπορει να τα αφησει για λιπασμα, αλλα τοτε θα μεγαλωνουν περισσοτερο τα χορτα και φτου κι απ την αρχη....
gang Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 βεβαια, μπορει να τα αφησει για λιπασμα, αλλα τοτε θα μεγαλωνουν περισσοτερο τα χορτα και φτου κι απ την αρχη.... εννοείτε ότι δεν θα τα μαζέψει... και μέχρι να μεγαλώσουν τα χόρτα αυτός θα έχει ξαναπάει Χιο :-D:-D
otherside88 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.