minarokeftes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Να αρχίσω μποξ;Να μην αρχίσω μποξ; Τι λέτε; Μεγαλύτερη ανωμαλία απο το να πληρώνεις για να τρώς ξύλο δεν υπάρχει!!!
dante14023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μεγαλύτερη ανωμαλία απο το να πληρώνεις για να τρώς ξύλο δεν υπάρχει!!! αμα καποιος ριχνει περισσοτερο απο οσο τρωει ειναι οκ.... αν γινεται το αναποδο, πρεπει να σκεφτει σοβαρα να αλλαξει αθλημα...
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Να αρχίσω μποξ;Να μην αρχίσω μποξ; Τι λέτε; Εξαρτάται αν σ'αρέσει να τρως ξύλο ή οχι.
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εξαρτάται αν σ'αρέσει να τρως ξύλο ή οχι. Ε, δεν είμαι και του τσακωμού =P Θα δοκιμάσω και θα δω =P
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ε, δεν είμαι και του τσακωμού =P Θα δοκιμάσω και θα δω =P Eννοώ πως αν γραφτείς θα τρως ξύλο αλλιώς οχι
klainmaingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ti box ρε αρούγκαλοι; Αν είναι να φάτε τα νιάτα σας σε κάνα γυμναστήριο make it worth it.. Kick boxing για να συνδυάσετε άσκηση και αυτοάμυνα γαμάτη, ειδάλλως κάνα περίεργο, wu chang και τέτοια περισσότερο για το εφφέ.. Και φυσικά above all το tae kwon do το οποίο όμως δυστυχώς είναι πολύ θεωρητικό.. Kick box και πάλι.. (έχω καεί και στα 2) Τι μπόξ; Στο κιλκίς ζείτε;
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ti box ρε αρούγκαλοι;Αν είναι να φάτε τα νιάτα σας σε κάνα γυμναστήριο make it worth it.. Kick boxing για να συνδυάσετε άσκηση και αυτοάμυνα γαμάτη, ειδάλλως κάνα περίεργο, wu chang και τέτοια περισσότερο για το εφφέ.. Και φυσικά above all το tae kwon do το οποίο όμως δυστυχώς είναι πολύ θεωρητικό.. Kick box και πάλι.. (έχω καεί και στα 2) Τι μπόξ; Στο κιλκίς ζείτε; Φυσικά για Kick box μιλάω ρε =P
klainmaingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 E καμία σχέση το box με το kick box... :\
minarokeftes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Φυσικά για Kick box μιλάω ρε =P Εκεί είναι που θα φάς περισσότερο στιλιάρι....
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 αλεκος απο ιπηονε αππ.αλεκος απο νοσοκομιο.οι μαλακιες πληρωνονται.παει το ποδι.αυριο τα υπολοιπα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
klainmaingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 αλεκος απο ιπηονε αππ.αλεκος απο νοσοκομιο.οι μαλακιες πληρωνονται.παει το ποδι.αυριο τα υπολοιπα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Περαστικά ρε σακάτη. Και σου είπα δεν είναι το σέξ για την ηλικία σου...
alexzzz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ο γιατρος μιλαει για σπασιμο. Θα τοβ πηδηξω τον πουστη. Κ βρομαω κιολας. Μες την λασπη ειμαι Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.