Achilles Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 έτοιμη την έχεις πάντα ρε πόστη Την απάντηση; Ή την ...... Ξέρεις εσύ.
firewalker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 σε 5χ5... συνάντησα ένα μπαστάρδη Δεν θέλω πολλά. Αριθμό κυκλοφορίας ή διεύθυνση σπιτιού και έναν μέγιστο αριθμό για τις παράπλευρες απώλειες.
isspro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια ψαχνω να μαθω πως λεγεται αυτο που φορανε οι ποδοσφαιριστες κυριως, στο λαιμο για να μην κρυωνουν. Αυτο το εχει και ο Νικοπολιδης πχ. Συνηθως σε μαυρο χρωμα και το σημα της εταιριας ειναι σαχ Χ. Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα και να μου πει απο που θα μπορουσα να το βρω. Πηγα σε intersport κλπ αλλα τπτ.
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αν κατάλαβα καλά, είναι αυτό το έτσι που είναι από τέτοιο, με αυτόλλητο. Σαν κασκόλ μωρέ. Τού φάκιν τρέντι.
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Για την μηχανή ειναι μια χαρά αυτό. Γ@μ@, το τρεντιλίκι τέτοιες ώρες.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Έχω κι εγώ ένα αλλά είναι απλά σαν κολάρο που το φοράς υφασματινο κάτι σε στύλ Spandex.5 ευρώ το είχα πάρει από την Αλβανική Αγορά.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Luci, δεν θα ρθω τελικά με τον klain, θα πάρω τρένο Ιχ χάμπε άηνε φράγκε. Εσύ θα πας τελικά ή όχι?Ο κλάην? Έτσι όπως κόβω τη φάση θα πέσει ομαδικό μπαν στο τέλος.Ένας ένας τη γκάνει με ελαφρά ε =ρ
status Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ιχ χάμπε άηνε φράγκε. Εσύ θα πας τελικά ή όχι?Ο κλάην? Έτσι όπως κόβω τη φάση θα πέσει ομαδικό μπαν στο τέλος.Ένας ένας τη γκάνει με ελαφρά ε =ρ Σκασμός Μοσκίτο Μάτσα!!!:Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Τι είναι το μάτσα;Σε φάση κινέζικο;Όπως είναι το μάο τσε τουνγκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.