Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασχετο αλλα δεν την παλευω καθολου με τον τροχο. Οχι φοβος, αλλα παθαινω αυτο που παθαινουν αλλοι με την κιμωλια στον πινακα. Οποτε το ακουω τσιτωνω ασχημα. Τι κακο και αυτο;

Πήγα για σφράγισματα μετά απο χρόνια και όποτε πάταγε το κουμπί στο μαραφετι πεταγόμουν όρθιος.

Δημοσ.

@Freakster

Σε καταλαβαίνω αλλά υπάρχουν λύσεις. Ωτοασπίδες είναι η μία απ' αυτές.

Εγώ πάντως που μισώ τις ενέσεις (φρικάρω απίστευτα με το που δω τη βελόνα, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αν δε τη δω) στον οδοντίατρο απλά κλείνω μάτια και περιμένω.

Μετά από 2 σφραγίσματα χωρίς αναισθητική ένεση, κατάλαβα οτι πρέπει να κάνω μερικές υποχωρήσεις αν δε θέλω να λιποθυμήσω απ' τον πόνο.

Δημοσ.

Εγώ την λατρεύω την ένεση. Ειδικά στον τελευταίο οδοντίατρο που πήγα (ήταν άψογος, όχι χασάπης σαν πολλούς άλλους), μου έκανε σφράγισμα (και βαθύ μάλιστα, αφού δεν ήταν σίγουρος αν θα γίνει σφράγισμα ή απονεύρωση, ήταν πολύ κοντά στο νεύρο) και δεν έννοιωσα ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσ.

μύθος. Αν σου πω πως ασχολήθηκα συστηματικά με τις οδοντόβουρτσες όταν πήγα φαντάρος (25 χρονών); Μέχρι τότε, αραιά και που.

Συμπέρασμα: αν το δόντι είναι να χαλάσει, θα χαλάσει.

Α, ίσως να παίζει ρόλο ότι μικρός δεν έτρωγα παρά ελάχιστα γλυκά, σοκολάτες κλπ. δεν τα πολυγούσταρα. Αντίθετα, τώρα δεν μπορώ να αντισταθώ στην σοκολάτα.

Δημοσ.

Είναι ανάλογα των άνθρωπο,άλλοι έχουν εκ φύσεως γερά και δυνατά δόντια και δεν χαλάνε με τίποτα και άλλοι έχουν αδύναμα.That's life...

Δημοσ.
Μπουουυ mr καθαριότητα-μισή-αρχοντιά, -1 :P

αφορμή για κάτι που θυμήθηκα:

Σε πάρκο ταμπέλα "Μην πετάτε σκουπίδια, η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά"

Από κάτω με μαρκαδόρο "η άλλη μισή είναι ο άρης":-D

Δημοσ.
μπου ουου mr φύτουλα...

μπου ουου mr εγώ-στην-πρακτική-μου-δεν-θα-χρωστάω-ούτε-ένα-μάθημα -1.

:lol::lol:

δεν μου ηρθε ειδοποίηση για αυτό! :lol:

Δε θα με χάλαγε αν ίσχυαν btw :cry:

Δημοσ.
Έχω καλή διάθεση σήμερα. Έμαθα ότι σιμώνει ο καιρός να γίνω εικοσιτεσσεραμεγάβυτος... :devil:

Πρώτα από όλα ξαναβάλε το παλιό σου avatar. Εκτός του ότι ήταν κορυφαίο το παλιό το καινούριο σου είναι πολύ κάτω του μετρίου.

Κατά δεύτερων... επειδή εμείς εδώ αργούμε να δούμε 24 καλά θα κάνεις να σωπάσεις για να μην γυρίσεις καμιά μέρα σπίτι και βρεις το router σου καμένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...