Tilemaxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις πριν λίγο μου ήρθε e-Mail από τον διαγωνισμό του Gameworld.gr ότι στον διαγωνισμό κέρδισα αυτό που είχα βάλει συμμετοχή, ένα Eset Nod Security για έναν χρόνο δηλαδή. Και χρειαζόμουν Antivirus. Φχαριστώ GameWorld =) Όποιος ξέρει τι κάνει δεν χρειάζεται Antivirus
minarokeftes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος ξέρει τι κάνει δεν χρειάζεται Antivirus Εγώ έχω το pc κανα 4άρι μήνες χωρίς antivirus-firewall και απενεργοποιημένο το firewall απο το router....
Tilemaxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έχω το pc κανα 4άρι μήνες χωρίς antivirus-firewall και απενεργοποιημένο το firewall απο το router.... Έτσι...
papahlamidas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος ξέρει τι κάνει δεν χρειάζεται Antivirus Πολύ το είπαν αυτό. Το θέμα είναι ότι μπορεί να πιάσεις κάτι δεν θα πάρεις πρέφα.
minarokeftes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ το είπαν αυτό.Το θέμα είναι ότι μπορεί να πιάσεις κάτι δεν θα πάρεις πρέφα. format is a good friend να ούμε!!!
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 φασολάκια... έτσι ρε μάνα... τρέλανε μας!!!!
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος ξέρει τι κάνει δεν χρειάζεται Antivirus Εγώ έχω το pc κανα 4άρι μήνες χωρίς antivirus-firewall και απενεργοποιημένο το firewall απο το router.... Έτσι τον έχω κανένα χρόνο τώρα(χωρίς AV), αλλά κακό δεν κάνει ενώ το παίρνεις δώρο =P(Βέβαια τον κάνω Format κάθε 2-3 μήνες.)
dante14023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εγω δεν μπορω να φανταστω το πισι μου χωρις αντιβιοτικο και firewall.... ειχα να κανω φορματ σχεδον 4 χρονια και ετρεχε normal.... τωρα που εβαλα τα 7 του εκανα.... Tilemaxx.... να φανταστω mac???
pappous_soulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 φασολάκια... έτσι ρε μάνα... τρέλανε μας!!!! Έεετσι. Φυσικό αέριο ftw!
@@sos@@ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω ρε παιδιά! Θέλω να πάω Βέροια σε λίγες μέρες. Με τι βολεύει να πάω τώρα που στα Τέμπη έκλεισε ο δρόμος??? Μα φυσικά μ αεροπλάνο αχαχχαχαχαχαχαχα Next please! Υδροπλάνο, ελικόπτερο, πύραυλο, διαστημόπλοιο, σαΐτα, χαρταετό; Αν ήταν να πάω Χίο που έχει μόνο νερό στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής θα το προτιμούσα!!! Έλα ρε. Θα περάσεις και πάνω απ τα Πιέρια Όρη που ναι ωραία αυτήν την εποχή.Δεν υπάρχεις λέμε..... :lol: ...δεν είσαι ένα τυχαίο alter τελικά :lol:
minarokeftes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπάρχεις λέμε..... :lol: ...δεν είσαι ένα τυχαίο alter τελικά :lol: Ποιός απο τους δύο δεν υπάρχει?
Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 βολεύει να πας αφου ανοιξουν τα τεμπη, πήγα σαλονίκη και μαρτύρησα με τους γαμοδρομους που θελουν και 25 ευρω διόδια σύνολο. την επομενη φορα θα εχω και σφεντονα μαζι και θα τα εκσφενδονίζω τα κέρματα
eSATA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 στο ετ3 έλεγε μπορεί να ανοίξει ο δρόμος και σε 4 μήνες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.