giorgos147 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Γαμώτο. Τι είναι πάλι τούτο; Κάθε πρωί ξυπνάει στις 8:30 χωρίς να το θέλω. Με έχει πιάσει ένας πόνος στα μάτια ο οποίος με κάνει να μη μπορώ να τα κουνήσω. Πόνος κανονικός. Σα να έχω φάει μπουνιές και στα δύο.
@@sos@@ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 γκράτσιε τάντε μπαμπίνα...μήπως είδες τον γείτονα με τίποτα βαλίτσες ;
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Γαμώτο. Τι είναι πάλι τούτο; Κάθε πρωί ξυπνάει στις 8:30 χωρίς να το θέλω. Με έχει πιάσει ένας πόνος στα μάτια ο οποίος με κάνει να μη μπορώ να τα κουνήσω. Πόνος κανονικός. Σα να έχω φάει μπουνιές και στα δύο. Διαλύεσαι ρε; !! (Καλημέρα:Ρ)
washcloud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ...στο στυλ "ποιός σφύριξε το πέναλντι και μου 'κλεισε το σπίτι" ;
@@sos@@ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ...στο στυλ "ποιός σφύριξε το πέναλντι και μου 'κλεισε το σπίτι" ;... μην βάζεις κακό με το νου σου "υπάρχουν και ωραία μέρη" που μπορεί κανείς να επισκεφτεί αυτήν την εποχή ( καλημέρα status)
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον η ταινια αποδεικνυει απλα ποσο φλωροι ειναι καταβαθος οι αντρες στην εποχη μας (για την πρωταγωνιστρια επιμενω, αμα το παμε με μυς προσωπου και μανταλακια τοτε ο καθενας που εχει τικ μπορει να γινει ηθοποιος και δεν ηταν και καμια σουπερ γκομενα τωρα μην τρελαθω, σιγα το θυληκο). ειναι λοιπον ο φλωρος πρωταγωνιστης που η ταινια τον θελει να εχει να σταυρωσει γκομενα απο τοτε που φτιαχτηκαν οι πυραμιδες. αλλα οοοοχι ειναι καλο παιδι και θελει να ζησει τον ερωτα, οχι που θα παρουσιαζε την πραγματικοτητα που ειναι "θελω να σκισω μεχρι και θυληκη γατα". η τυπισα θελει απλα ενα fuck buddy και το δηλωνει εξ αρχης, αντι το αλλο το ζωον να το εκμεταλευτει κλαιγεται για σχεση. κι αφου βλεπει οτι η τυπισα ειναι ανενδοτη δεν την κοπανει αλλα καθεται σαν τον μαλακα μεχρι να τον παρατησει εκεινη, και στο τελος της ταινιας καταλαβενει οτι για να ριξει γκομενα πρεπει απλα να ανοιξει το ριμαδι το στομα του πει δυο κουβεντες. και ρωταω τωρα, τι το πρωτοτυπο εχει; ειστε τελικα τοσο μαμοθρεφτα που οταν σας κανουμε αυτο που μας κανετε, θελετε την μαμα σας;και τελικα, ποιος αντεχει τοσο μελι; 3 γκομενες πηγαμε και το ειδαμε και στο τελος βριζαμε και οι τρεις, και καλα πες εχω ειμαι αξεστη αναισθητη κτλ οι αλλες δεν ηταν. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΦΕΣ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:27 ---------- Θα έχει πολύ ώρα γυναίκες γυμνές που θα περιφέρονται χωρίς λόγο στα πλάνα..! :Ρ Θάλασσες από β΄ζα! :Ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! Ναι, φωνάζω
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Πέτυχε η πρωινή; Θα είναι ένα τέλειο τετραήμερο καρντάση!
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα είναι ένα τέλειο τετραήμερο καρντάση! Ωχ, 4 μέρες μερικά ζευγάρια χειρουργικά γάντια, πολύ λιπαντικό κ τσόντες; :Ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλά απαίσιοι, όταν θα πίνω ζεστές σοκολάτες μετά το σκι και μετά τσίπουρα και ξύδια στα Γιάννενα με παλιούς συμφοιτητές θα σας σκέφτομαι: Πω πω!!! τι να κάνουν ο Badboy και ο status στο forum?
thanocaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μισώ όλους τους σκατόβλαχους να πεθάνουν με τον χειρότερο τρόπο και να είμαι πάνω από το μνήμα τους και να το κατουράω γελώντας χαιρέκακα και αυτάρεσκα με όλους τους λιγδιάριδες λακέδες που έχω μπλέξει. Καλημέρα. :mad::mad::mad::mad:
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μισώ όλους τους σκατόβλαχους να πεθάνουν με τον χειρότερο τρόπο και να είμαι πάνω από το μνήμα τους και να το κατουράω γελώντας χαιρέκακα και αυτάρεσκα με όλους τους λιγδιάριδες λακέδες που έχω μπλέξει. Καλημέρα. :mad::mad::mad::mad: H δικιά σου δεν πέτυχε ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.