status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εικονίδια Μηνυμάτων κ τα δύο σωστά είναι (φιξτ, φιξντ) δεν έκανες κ τίποτα δηλαδή(ς):Ρ
antonl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Εικονίδια Μηνυμάτων[/strike'] => Φιξτ Φιξντ[/b'] μουχααχαχαχ :Ρ Μπορείτε να συνεχίσετε ! Εικονίδια Μηνυμάτων κ τα δύο σωστά είναι (φιξτ, φιξντ) δεν έκανες κ τίποτα δηλαδή(ς):Ρ φιξντ .
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ...άντε ο άλλος είναι πηγμένος στη δουλειά - τον καταλαβαίνω. Εσύ όμως status..........; ...άντε ο άλλος είναι Κρητικός - τον καταλαβαίνω. Εσύ όμως antonl..........;
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ...άντε ο άλλος είναι πηγμένος στη δουλειά - τον καταλαβαίνω.Εσύ όμως status..........; ...άντε ο άλλος είναι Κρητικός - τον καταλαβαίνω. Εσύ όμως antonl..........;
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ερώτηξις: πράμα για τη μιζέρια έχομενε; γαμ... το γαϊδουράκι που σε πήγε στη γεσθιμανή...
pappous_soulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, έκανα εξετάσεις αίματος και πέρασα. Δηλαδή αν δεν πέρναγες, τον Σεπτέμβρη πάλι? ερώτηξις: πράμα για τη μιζέρια έχομενε; χόρτο, lsd, shrooms, etc
angmar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ερώτηξις: πράμα για τη μιζέρια έχομενε; γαμ... το γαϊδουράκι που σε πήγε στη γεσθιμανή... αλκοόλ, παντού...
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ερώτηξις: πράμα για τη μιζέρια έχομενε; Ναι! το σύνδεσμο "Αποσύνδεση" πάνω δεξιά!
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 όχι για μένα μρε στάτς εγώ καλά είμ' Κι αν δεν επίνει; άλλη επιλογή;
klainmaingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ματατζής μου πέρασε από το μυαλό.... Αι; (ματατζής; ) Χρόνια πολλά παλιόπουστες. (Έτσι γιατί το πόστης άρχισε να με εκνευρίζει)
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 http://i73.photobucket.com/albums/i224/serahjones/Sniper.jpg ...αν κατάλαβα καλά, έχεις βάλει στόχο τον antonl......... Γιατί, όμως ; Αι; (ματατζής; )Χρόνια πολλά παλιόπουστες. (Έτσι γιατί το πόστης άρχισε να με εκνευρίζει) ...ο alexzzz δεν είναι εδώ - αλλά χρόνια σου πολλά και 'σένα, παλιόπουστα klain... Tasos says (8:36 μμ): *lew *me aformh to krevvatwma toy pontioy *oloi genika den pame kala edw panw *(ektos ap ton klain.....alla aytos einai mac user.......den kserw, toys metrame aytoys?) lol τί timining ήταν αυτό (χρονιάρες μέρες, τον παίζουμε λίγο παραπάνω - κανόνισε να παραξηγήσεις )
soturin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ρε jason, διαβάζοντας την τελευταία σελίδα έχασα λίγα χρόνια από τη ζωή μου, και ό,τι ελπίδα μου είχε απομείνει για την ανθρωπότητα, χρειάζεται να εκφράζεσαι συνέχεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.