thanocaster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αι; (ματατζής; )Χρόνια πολλά παλιόπουστες. (Έτσι γιατί το πόστης άρχισε να με εκνευρίζει) Fail joke ότι σπουδάζει ματατζής, εξού και το μάθημα "Ερυθρά Αιμοσφαίρια".
jason_rethymno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν τίποτα εφημερεύοντα ιατρεία νοσοκομεία για να μου βγάλουν τον φρονιμήτη?
klainmaingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Fail joke ότι σπουδάζει ματατζής, εξού και το μάθημα "Ερυθρά Αιμοσφαίρια". ΑιΜατατζής pun intended. Το δικό μου ήταν πιο fail
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Στο Ηράκλειο το ΠΑΓΝΗ. Δεν ξέρω αν έχει οδοντιατρική κλινική.
jason_rethymno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 οκ ευχαριστώ.καλά δεν με επείγει και τόσο πολύ πάντως
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Στο Ηράκλειο το ΠΑΓΝΗ. Δεν ξέρω αν έχει οδοντιατρική κλινική. οκ ευχαριστώ.καλά δεν με επείγει και τόσο πολύ πάντως Στην θέση σου θα τον είχα ήδη μακελέψη! :Ρ
@@sos@@ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Tι ωραία που είναι να σε έχουν αφήσει στην ησυχία σου όλοι ...απόλαυση
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης, χρόνια πολλά στο Χριστό σου και την Παναγία σου.
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 το γαιδουράκι που σε πήγε στη γεσθιμανή, μέρες που είναι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:22 ---------- Glædelig jul til Kristus dig og din Virgin 150καρακτερς
soturin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 φδξκσηφκδξφησκξφησδκξφηδσκξφησδκφξδ We three laws of orbiting are - Ruling trajectories local and far - Collisions billiard, Particles myriad, Planet and moon and star. O-o-o-h ... CHORUS: Laws of wonder, laws of might, Laws that steer the worlds aright, Never failing - we are hailing Your pow'r and mystery tonight! First Law am I, by Newton drawn: An object in motion keeps moving on - Ever proceeding, not slowing or speeding Till another force acts thereon. O-o-o-h ... CHORUS: The Second Law, I come to say: F is equal to m times a - For acceleration calculation, Second Law shows the way. O-o-o-h ... CHORUS: Third Law: to every action must be An equal, opposing reaction. We Now have said it - to Newton give credit, Who gave us the Laws all three. O-o-o-h ... FINAL CHORUS: Laws of wonder, laws of might, Laws that steer the worlds aright, Never failing - we are hailing Your pow'r and mystery tonight! Merry Grav-mass!
pabou13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Xρονια πολλα και απο 'μενα παιδες (wow το πρωτο μου post σ'αυτο το topic)
Kasrith Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Xρονια πολλα κ απο μενα, αν και ειναι ακομα 7 παρα το απογευμα για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.