Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάποιοι αντιλαμβάνονται υποθέτω την αντίδρασή μου όταν χάνω ένα τσαντάκι με:

Διπλώματα, ασφάλειες, άδειες, ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού, κλειδιά αυτοκινήτου, κλειδιά μηχανακίουμ, κινητό, μια κατοστή γιούρια, ένα εξωτερικό σκληρό, 2 φλασάκια και ένα παναντόλ έξτρα.

Dat shit happened today.

Πα για μπύρες...

παρόμοια φάση ο κολλητός μου στην Τσεχία...εκεί να δεις πίκρα που είσαι και στο εξωτερικό...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διπλώματα, ασφάλειες, άδειες, ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού, κλειδιά αυτοκινήτου, κλειδιά μηχανακίουμ, κινητό, μια κατοστή γιούρια, ένα εξωτερικό σκληρό, 2 φλασάκια και ένα παναντόλ έξτρα.

Δίπλωμα (x2) + ταυτότητα = ~ 100€

Κλειδιά σπιτιού/οχημάτων = ~15€

Κινητό (+sim) = ~50€

Εκατό Ευρώ = 100€

Eξωτερικός σκληρός = ~50€

2 Flash sticks = ~30€

(+οι οι παραπανίσιες μπύρες προς λήθη) σύνολο = ~400€ = μισός μήνας ζωής (δουλειάς) (+ αρκετό τρέξιμο)

...αλλά το παναντόλ έξτρα ρε πούστη, να μην το έχεις σε καμμιά τσέπη, για να το πάρεις μετά την απώλεια............= priceless

btw, ελπίζω να δήλωσες κλοπή, και όχι απώλεια (για να γλυτώσεις το πρόστιμο για την επανέκδοση διπλωμάτων/αδειών)

Δημοσ.

Όχι βρέθηκε τελικά, μετά από κάμποσες ώρες αγωνίας και δέκα πολύτιμων χαμένων χρόνων από την ζωή μου.

Το είχε πάρει ένας από τους "δικούς μας" κατά λάθος (μεθυσμένος+κλασμένος από την δουλειά), και δεν πήρε χαμπάρι μέχρι που ξύπνησε.

Πρέζα.

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από liopyr thread_dot_lock.gif

Με τον πόνο μου παίζετε ρε;

τώρα που τα βρήκες, βιάζεσαι να τα ξοδέψεις; =p

(πω, φαντάσου τί σκηνικό θα τους είχες κάνει με τον καπνό, αν η συνάντηση ήταν χθες...)

Δημοσ.

(για τα 100€ έλεγα)

Αλλά νταξ, χαλάρωσε, δεν είσαι μόνο εσύ και οι ταρίφες, είναι και οι εεε δηλαδή μάλλον και οι χμμμμμ

- αλλά σίγουρα θα είναι ανοιχτά τα ουχχχχχ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ; :-)

Δημοσ.
Όχι και στεγνό....

Στεγνό ΑΥΤΟ, ναι....

μαλακίες....γουή λαβ Σάκη

εγώ το ξέρω αυτό...καλά ξηγήθηκε,

...είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά ;;;; τι έτσι τσάμπα έχουν τέτοιο παικάι στην δούλεψή τους;... σκάστε τα για να τον δείτε

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=gNuLJsVNA_0[/ame]

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...