dante14023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 τι τρελη βαρεμαρα ειναι αυτη??? μεχρι και το oot απο το μεσημερι 2 σελιδες με το ζορι........
soturin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?"
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?" Κάτι τέτοιο αλλά τα "καρφιά" να είναι στης αντίθετες μεριές.
minarokeftes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?" Άλλαξε τροφοδοτικό!
klainmaingr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι σημερα ενα τσιγαρο εκανα στην αυλη και δαγκωσα τα παραρια μου... Στο διάλο ο κωλόκαιρος.. Απο την ώρα που έγραψα το παραπάνω πόστ τώρα γύρισα σπίτι και ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. ΠΟΥΣΤΟΚΑΙΡΟΣ πισωγλέντης. Μια μέρα καλοκαίρι.. και την άλλη %@$%$δια ζωγραφιστά Καλησπέρα σας είπα; Καλησπέρα.
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?" Βαλε Linux oh wait..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Στο διάλο ο κωλόκαιρος..Απο την ώρα που έγραψα το παραπάνω πόστ τώρα γύρισα σπίτι και ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. ΠΟΥΣΤΟΚΑΙΡΟΣ πισωγλέντης. Μια μέρα καλοκαίρι.. και την άλλη %@$%$δια ζωγραφιστά Καλησπέρα σας είπα; Καλησπέρα. Kαλησπερα! Αρχιζω να πιστευω οτι εισαι γκαντεμης...Δεν ξερω γιατι ,αλλα αρχιζω...
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Στο διάλο ο κωλόκαιρος..Απο την ώρα που έγραψα το παραπάνω πόστ τώρα γύρισα σπίτι και ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. ΠΟΥΣΤΟΚΑΙΡΟΣ πισωγλέντης. Μια μέρα καλοκαίρι.. και την άλλη %@$%$δια ζωγραφιστά Καλησπέρα σας είπα; Καλησπέρα. Έτσι κλαίν έτσι το κρύο θέλει...@@ :Ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι σημερα ενα τσιγαρο εκανα στην αυλη και δαγκωσα τα παραρια μου... Τα έχετε δαγκώσει? Τοσο κρύο κανει εκει πάνω? Εμείς εδω τα φυσάμε μπας και δροσιστούμε!!
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τα έχετε δαγκώσει?Τοσο κρύο κανει εκει πάνω? Εμείς εδω τα φυσάμε μπας και δροσιστούμε!! 5 η ωρα ειχε 7 βα8μους εδω που ειμαι εγω...
klainmaingr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Α στα διάλα ρε Μπαόκ μπές μσν ρα. Ξέχασα να σε πάρω όταν είδα το τηλ ;p (ναι είμαι για μάπες) Κατα τα άλλα όχι.. Μόνο γκαντέμης δεν μπορω να χαρακτηριστώ.. Η μήπως... Πού είναι ρε το ρεμάλι ο αλέκος; Υπάρχει; Τον έφαγε καμια νοσοκόμα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ---------- Εντιτ... Βασικά κρύο δεν είχε... Κωλοαέρα είχε WERE$%%@$#%@#$TFDSF!#$#$%
jason_rethymno Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εδω έχει 15 βαθμους.. [ame] [/ame]
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πού είναι ρε το ρεμάλι ο αλέκος; Υπάρχει; Τον έφαγε καμια νοσοκόμα; παρών!!! ανανεώνω την δισκογραφία μου... συμπληρώνω κάτι κενά που έχω. Είμαι στον Φάμελλο... στο Φι δηλαδής...
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Α στα διάλα ρε Μπαόκ μπές μσν ρα. Ξέχασα να σε πάρω όταν είδα το τηλ ;p (ναι είμαι για μάπες) Κατα τα άλλα όχι.. Μόνο γκαντέμης δεν μπορω να χαρακτηριστώ.. Η μήπως... Πού είναι ρε το ρεμάλι ο αλέκος; Υπάρχει; Τον έφαγε καμια νοσοκόμα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ---------- Εντιτ... Βασικά κρύο δεν είχε... Κωλοαέρα είχε WERE$%%@$#%@#$TFDSF!#$#$% Ωραια πραμματα..
Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 οταν η αδιαφορια ειναι η αποδεδειγμενα καλυτερη λυση αλλα εσυ ΠΡΕΠΕΙ να ξεσπασεις.. να ακολουθησω το αρχαιο ρητο "follow your heart" ?
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 όχι βέβαια... είναι πολλάκις αποδεδειγμένο ότι όλο μαλακίες είναι η κουφάλα η χάρτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.