Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πάλι τα βάρη στο γυμναστήριο θα την πληρώσουν, ιζ νοτ δε σεημ ρε γμτ

ναι... αλλά αν το παρακάνεις μπορεί σε λίγα χρόνια να γίνεις ο γκάβενερ τσι Καλιφόρνιας...

Δημοσ.
ναι... αλλά αν το παρακάνεις μπορεί σε λίγα χρόνια να γίνεις ο γκάβενερ τσι Καλιφόρνιας...

φτάνουμε δλδ στο άλλο ρητό, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρυο. (ουτε ο κουταλλιανός)

ελπίζω να κρατηθώ όταν τη δω μπροστά μου.. :fear:

Φυσιοθεραπείες κάνεις για το πόδι εσυ; :) Καλή ανάρρωση :)

Δημοσ.
παρών!!!

ανανεώνω την δισκογραφία μου... συμπληρώνω κάτι κενά που έχω. Είμαι στον Φάμελλο... στο Φι δηλαδής...

Φυσσαλίδα...

Φρήκστερ...

Κλωτσιές στους πλαστικούς κάδους στο δρόμο. Κλωτσιές σε οτιδήποτε δεν σπάει το πόδι σου γενικά.. να σφάξεις καμιά παρθένα.. ναρκωτικά.. βαριά.. Ουνάγκι.. Ύπνος..

Σε μένα δουλεύει ο σταρχιδισμός πάντως..

Δημοσ.
Σε μένα δουλεύει ο σταρχιδισμός πάντως..

μια βόλτα με το αμάξι και δυνατά μουσική... στην κατάσταση μου βολεύομαι και με καροτσάκι.

Δημοσ.
Καλά ναι αλλα πρέπει να έχεις και "όρια".

ΛΙΓΟ βλαμμένος να είσαι το βόλτα με δυνατά μουσική μπορεί να οδηγήσει στου χαντάκ.

η μουσικη?Πως 8α σε οδηγησει στο χαντακ?

Αντε να σαι στον κοσμο σου και να ακους μουσικη και να σε οδηγησει στο χαντακ...αλλα σκετη η ενταση της μουσικης?

Δημοσ.
η μουσικη?Πως 8α σε οδηγησει στο χαντακ?

Αντε να σαι στον κοσμο σου και να ακους μουσικη και να σε οδηγησει στο χαντακ...αλλα σκετη η ενταση της μουσικης?

Το νεύρα/τέρμα μουσική συνήθως πάει και με "πάω γαμιόντας" σκηνικό.

Το έχω ζήσει πολλάκις. Όχι μόνο όταν έχω νεύρα αλλα και όταν θέλω να "ξυπνήσω" λίγο.

Ε αυτή η φάση ναι είναι κάπως επικίνδυνη...

Δεν μιλάω φυσικά για τέρμα καρδαμίλη και σαφέτη... :P

Btw...

ΚΛΑΙΩ ΔΑΚΡΥΖΩ

[ame]

[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...