giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 HAHAHAHA OWNED!!! καλή χρονιά παίδες ο ThReSh είναι σε σπίτι συγγενών Δε θα βολτάρεις ρε ρεμάλι; Για τα άλλα ρεμάλια ξέρω, συ δε θα βγεις; =P
Höfdingadrapa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά κουτουλού. Λοιπόν κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου, κανένα κομμάτι της βασιλόπιτας ΔΕΝ έχει φλουρί. Να πεθάνει ο ζαχαροπλάστης, σκατά στη ψυχή του. Επίσης υπάρχει στο τηλ. κατάλογο του κινητού μου μια χαζογκομενίτσα η οποία κάθε χρόνο, αυτή την ώρα κάνε ctrl+a όλες τις επαφές της και στέλνει mass sms "χρόνια πολλά ότι επιθυμείς". Να πεθάνει και αυτή. Και του χρόνου αδέρφια.
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Α! Χρόνια πολλά, ό,τι ονειρεύεστε! =P Άντε, και γω με μια "άλλη".
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Εμείς τι να πουμε ρε Höfdingadrapa που είμαστε 2 άτομα και το φλουρι στη βασιλόπιτα που κόβουμε σπίτι το βρίσκουμε λίγο πριν το Πασχα;;;
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Α! Χρόνια πολλά, ό,τι ονειρεύεστε! =P Άντε, και γω με μια "άλλη". <.......................................> <-=-= Πικρόχολο σχόλιο που λόγο της ημέρας και της ώρας δεν γίνεται να το γράψω.:Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ---------- Εμείς τι να πουμε ρε Höfdingadrapa που είμαστε 2 άτομα και το φλουρι στη βασιλόπιτα που κόβουμε σπίτι το βρίσκουμε λίγο πριν το Πασχα;;; Τι να πω κ εγώ που είμαι μόνος στο σπίτι κ δεν έχω βασιλόπιτα, άρα δεν έχω κ φλουρί :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ευχομαι το 2010 να με βρεί με μηδεν τρακαρίσματα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:34 ---------- πω μονο 600 ατομα ειναι συνδεδεμενα
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 <.......................................> <-=-= Πικρόχολο σχόλιο που λόγο της ημέρας και της ώρας δεν γίνεται να το γράψω.:Ρ Ρε, γράφτο ρε. Ξέρεις, δεν είμαι στενόκωλος. Δεν έχω κολλήματα! Χρόνια πολλά και στη γραμματεία και γενικότερα τη διαχείριση της αγαπημένης μας ιστοσελίδας!
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ρε, γράφτο ρε. Ξέρεις, δεν είμαι στενόκωλος. Δεν έχω κολλήματα! Χρόνια πολλά και στη γραμματεία και γενικότερα τη διαχείριση της αγαπημένης μας ιστοσελίδας! γιουπορν; ; ; :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Τι να πω κ εγώ που είμαι μόνος στο σπίτι κ δεν έχω βασιλόπιτα, άρα δεν έχω κ φλουρί :Ρ Άρα δεν ψάνχεις!! Μια χαρά άνετος είσαι!!! Τρως το πρωινό σου ήσυχος δεν κινδυνευεις να δαγκώσεις το φλουρί..
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Άρα δεν ψάνχεις!! Μια χαρά άνετος είσαι!!! Τρως το πρωινό σου ήσυχος δεν κινδυνευεις να δαγκώσεις το φλουρί.. Γιου χαβ α πόϊντ δέαρ;ρ
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 γιουπορν; ; ; :Ρ Μαλ_κα, έχεις μείνει πίσω. CyberSex ιζ δι φιουτσερ ρε!
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw[/ame]
Deponakias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλη χρονια παιδια με υγεια ευτυχία και αγαπη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.